Z tehotnej Larisy Krišovi zamrzne úsmev na tvári: Aha, kto je otcom jej dieťaťa!

Tomu sa povie nepríjemná situácia! Keď sa Krišo stane príslušníkom polície, jeho otec si pre neho spolu s Míšom pripravia prekvapenie. Jeho súčasťou bude aj Larisa, ktorá do ich domu vstúpi po dlhšom čase. A ako sa hovorí, Krišovi nebude všetko úplne jedno.

Krišo a Larisa tvorili krásny pár a všetci im veľmi fandili. On je dobrý chlapec a ona je dobré dievča. V mnohých oblastiach si veľmi rozumeli a jeden čas to vyzeralo tak, že raz im aj zazvonia svadobné zvony. Celé sa to ale pokazilo na tom, že Krišo sa akosi nevedel odpútať od pašovania a Larisa ako prísna policajtka so silným morálnym cítením sa s tým nevedela zmieriť. Párkrát sa rozišli a po čase sa k sebe znovu vrátili. Dokonca boli spolu aj na Vikinej svadbe so Sergejom. Tmavovlasá policajtka sa však cez jeho aktivity nepreniesla a tak to navždy ukončili. Krišovi to zlomilo srdce, no vedel, že ju už nijako nepresvedčí. Tak sa radšej vrhol na prácu a začal sa naplno venovať biznisu s defektami.

Hranica - svadba Viky a Sergej Zdroj: TV JOJ

Larisa však na ocot neostala. Jej srdce sa dlhodobo snažil získať ukrajinský kolega Choma. Ona ho kvôli Krišovi stále odmietala, no keď šli definitívne od seba, povedala si, že mu dá šancu. Začali sa stretávať a postupne sa medzi nimi vyvinul krásny vzťah. Po chvíli to nabralo na obrátkach a kolegovia z polície si povedali, že spolu ostanú do konca života. Larisa navyše otehotnela a tak už bola ruka v rukáve. Krišo o tom všetkom sprostredkovane od otca vedel, no snažil sa nepripúšťať si to. Vo vnútri totiž cítil, že ju má stále rád. Keď sa preto na oslave jeho prijatia do polície objaví u nich doma aj Larisa s veľkým tehotenským bruškom, poriadne mu zamrzne úsmev na tvári. Ešte nepríjemnejšie to bude vo chvíli, keď Míša povie, že si vybrala dobre, lebo Choma je dobrý chlapec. Krišo to nepovedal, no bolo na ňom vidieť, že si kladie otázku, či on dobrý chlapec nie je...Nájde už aj Krišo konečne lásku svojho života?

Hranica - Larisa a Kriso Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Hranica