Viktória Spišáková z Hranice ukázala svojho synčeka: Aha, aký je jej chlapček rozkošný!

Sympatická herečka, ktorá v obľúbenej Hranici stvárňuje tichú Ivanku, sa pred pár dňami stala dvojnásobnou maminou. K dcérke Margarétke im pribudol synček Eliáš, ktorého ukázala svojím fanúšikom na sociálnej sieti. A je naozaj rozkošný!

Herečka Viktória Spišáková prežíva najkrajšie obdobie v živote ženy. Minulý týždeň totiž priviedla na svet svoje druhé dieťatko, krásneho synčeka. "Eliáš a Margarétka…A odteraz sme na všetky dobrodružstvá štyria," napísala k fotke z pôrodnice, na ktorej sú zachytené obe ratolesti.

Viktoria Spisakova - deti Zdroj: archív V.S.

​Radosť z nového života jej však znepríjemňoval stav, v ktorom sa nachádza štátna nemocnica, v ktorej Eliáša priviedla na svet. Ako napísala na sociálnej sieti, cez okná prefukovalo priamo na posteľ tak, že jej manžel musel priniesť ohrievač. Hoci sa toho mnohí chytili a jej slová si interpretovali tak, že nadáva na konkrétnu nemocnicu, pravda bola niekde inde. Viky sa totiž vo všeobecnosti nepáči, v akom stave je slovenské zdravotníctvo. Podľa jej slov ho držia na nohách len obetaví doktori a sestry, s ktorými sa aj ona stretla v nemocnici. A na tom sa asi všetci zhodneme. "Rada by som sa vyjadrila k story o štátnej nemocnici, aby som nezostala nepochopená. Nenadávala som na nemocnicu ako takú. O mňa bolo postarané naozaj ukážkovo, všetci doktori, sestričky boli hotoví anjeli a obdivujem ich prácu. Čo mi je ľúto, je to, v akých podmienkach musia pracovať. Napriek tomu, že sú tam viac ako doma za mizerný plat v biednych podmienkach sa o pacientky a bábätká starajú ako o vlastné. Nemala som ani jednu zlú skúsenosť, nestretla som sa ani s jednou frustrovanou sestričkou. Tak len aby v tom bolo jasno. Vďaka," dodala Spišáková.


Mamičke srdečne gratulujeme a želáme celej rodinke veľa zdravia!


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Hranica