Julo takmer skolabuje, keď to uvidí: Šaňo konečne naberie odvahu a vyzná Júlii lásku!

Policajtom z Krivého sa v pracovnej oblasti príliš nedarí skórovať. No oveľa lepšie to s nimi nie je ani v súkromí. Zdá sa však, že Šaňovi začína svitať na krajšie časy...

Policajti z dedinky Krivé sú dlhodobo na stope organizovaného zločinu pašeráctva, no napriek tomu sa im nikoho poriadne nepodarilo usvedčiť. Neustále sú v teréne a tak či tak nikoho nechytili. Keďže ale veľa času trávia v práci, pochopiteľne pokrivkáva aj ich súkromný život. Všetci žijú staromládenecký život a láska u nich nemá miesto. Niežeby im to tak vyhovovalo, ale akosi si už zvykli.

Výnimkou nie je ani Šaňo Hušták. Lenže, v deň, keď do Krivého prišla Julova dcéra Júlia, niečo sa v ňom zmenilo. Po veľmi krátkom čase si uvedomil, že sa mu mladá tmavovláska páči a začína k nej niečo cítiť. Nevedel, ako s týmto pocitom naložiť, tak to v sebe potláčal. No v dnešnej časti sa konečne odhodlá a dievčine vyzná svoje city. Dokonca nazbiera odvahu a rovno ju aj pobozká. Avšak, čo čert nechcel, načape ich pri tom Julo, ktorý je na svoju novoobjavenú dcéru extrémne citlivý. Keď ich teda uvidí bozkávať sa, takmer skolabuje. Prekazí Julo Šaňove romantické plány s Júliou? Alebo ho napokon príjme za zaťa?

Hranica - Julo a Julia Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Hranica