Po rokoch opäť “za mrežami”: Pamätáte si, ako vyzerala Gabika Dzuríková v Odsúdených?

Patrí k najúspešnejším herečkám svojej generácie, pričom na divadelné dosky sa postavila už počas štúdia. Pred kamerami už stvárnila množstvo rôznych postáv a aktuálne hviezdi v obľúbenom seriáli Hranica ako Svetlana Otčenášová. Tá sa v dnešnej časti dostane za mreže a nejeden divák si pri pohľade na Gabiku Dzuríkovú spomenie na legendárny seriál Odsúdené!

Herečku Gabiku Dzuríkovú poznajú diváci televízie JOJ z viacerých projektov. Pre divákov bude navždy nezabudnuteľná ako svojrázna väzenkyňa Magorka zo seriálu Odsúdené či ako extravagantná Pipina z Mafstory. Zahrala si však aj v seriáloch Delukse či Bola raz jedna škola. Od januára 2022 hviezdi v obľúbenom seriáli Hranica ako temperamentná Svetlana Otčenášová.

Odsudene - Gabika Dzurikova Zdroj: TV JOJ

Práve tá sa v dnešnej časti dostane za mreže na policajnej stanici za platbu falošnými peniazmi. Pri pohľade na Gabiku si mnohí diváci spomenú na legendárny seriál Odsúdené. A, keď si porovnáme zábery z minulosti a zo súčasnosti, musíme len skonštatovať, že rodená Košičanka asi objavila elixír mladosti. Za toľké roky sa totiž vôbec nezmenila. Čo poviete?

Odsudene - Gabika Dzurikova Zdroj: TV JOJ

Hranica - Gabika Dzurikova Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:40 na JOJke!