Umelecké fotky Michala Spielmanna vám ukradnú srdce: Wau, takto ho v Hranici neuvidíte!

Obľúbený seriál Hranica si ani len nevieme predstaviť bez svojráznych policajtov z obce Krivé. Jedným z nich je aj Otto Pucher, ktorého stvárňuje herec Michal Spielmann. Nuž, a ten je v súkromí poriadny štramák!

Herca Michala Spielmanna spoznali diváci JOJky vďaka seriálu Nový život, v ktorom si zahral stredoškoláka Andreja. Pravdou však je, že umeleckému svetu sa venuje už od útleho detstva. Na divadelné dosky sa postavil po prvýkrát, keď mal len 6 rokov. Začínal totiž v detskom ochotníckom súbore, v ktorom pôsobil do 15 rokov. Potom nastúpil na konzervatórium v Nitre, kde vyštudoval hudobno-dramatický odbor. V štúdiu herectva pokračoval aj na Vysokej škole múzických umení.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Spielmann (@michalspielmann)

Už dva roky hviezdi v seriáli Hranica ako ambiciózny policajt Otto Pucher, pričom v aktuálnej sérii dostala táto postava väčší priestor. V seriáli Michala pochopiteľne vidíme oblečeného zväčša v policajnej uniforme. O to väčším prekvapením sú zábery, na ktorých pózuje nahodený vo svojich obľúbených kúskoch. Mladému hercovi tento minimalistický štýl naozaj pristane a vyzerá v ňom výborne. Fotky, ktoré vám ukradnú srdce, má na svedomí mladá a talentovaná fotografka Marietta Kollárová. Ak vám jej meno znie povedome, nemýlite sa. Šikovná umelkyňa je sestrou herečky Simony Kollárovej.


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:40 na JOJke!