Veľké finále seriálu Hranica bude naozaj emotívne: Ako sa uzavrú osudy našich hrdinov?

Príbehy z Krivého, v ktorom sa neustále naťahujú miestni pašeráci a policajti, si získali divácku priazeň okamžite po svojom štarte v januári 2022. Nič však netrvá večne a tak sa aj osudy našich hrdinov z Hranice uzavrú už dnes večer. Veľké finále bude poriadne emotívne a vychutnať si ho môžete hneď v dvoch častiach za sebou!

Seriál Hranica štartoval na obrazovkách JOJky v januári 2022 a takmer dva roky prinášal svojim fanúšikom pravidelnú dávku humoru a oddychu. V deji nechýbali viaceré romantické linky či množstvo svojského humoru, čo v kombinácii so skvelým hereckým obsadením robilo z Hranice veľmi obľúbený projekt.

Hranica Zdroj: TV JOJ

​Prvé dve série boli napísané podľa chorvátskeho originálu Na granici, no epizódy v tretej sérii už vznikali perom slovenských scenáristov. "Mali sme to uľahčené tým, že sme používali postavy, ktoré sme perfektne poznali. Predtým sme natočili dve série Hranice podľa chorvátskej predlohy a tie postavy sme si trošičku vytvorili. Bolo to 160 dielov, čiže sme ich už mali dobre chytené a vedeli sme, čo od nich môžeme čakať," vysvetlil pre joj.sk kreatívny producent Hranice Stano Guštafík. Všetko sa raz musí skončiť a tak aj dnešné vysielanie obľúbeného seriálu bude veľkým záverom jedného krásneho obdobia. Ako sa uzavrú osudy jednotlivých hrdinov?

Hranica Zdroj: TV JOJ

 



Sledujte veľké finále obľúbenej Hranice už dnes v dvoch častiach za sebou o 20:40 na JOJke!

Tagy: Hranica