Emotívne i dobrodružné finále Hranice vás nenechalo chladnými: Ďakujeme za vašu priazeň!

V pondelok večer sme na JOJke odvysielali záverečné časti obľúbeného seriálu Hranica, ktorý bol takmer dva roky stabilnou súčasťou našej vysielacej štruktúry. A to vďaka vám, divákom a fanúšikom, ktorí ste si ju pravidelne nenechávali ujsť!

Príbehy z Krivého, v ktorom sa neustále naťahujú miestni pašeráci a policajti, si získali divácku priazeň okamžite po svojom štarte v januári 2022. Takmer dva roky prinášal svojim fanúšikom pravidelnú dávku humoru a oddychu, pričom v deji nechýbali ani viaceré romantické linky. V kombinácii so skvelým hereckým obsadením to robilo z Hranice veľmi obľúbený projekt.

Nič však netrvá večne a tak sa aj osudy našich hrdinov z Hranice v pondelok večer uzavreli. Touto cestou sa chceme srdečne poďakovať nielen našim divákom, ale aj tým, ktorí sa na tvorbe Hranice podieľali - tvorcom, početnému štábu i niekoľkým desiatkam hercov, ktorí sa predstavili vo väčších aj menších úlohach naprieč tromi sériami. Boli ste skvelí a vďaka vám tento seriál dosiahol nesmiernu sentimentálnu hodnotu v srdci TV JOJ!

Tagy: Hranica