Sajfova učiteľská minulosť: Koľko študentiek zbalil?

Už vtedy bol poriadne číslo.

V najnovšom vydaní Inkognita bol utajeným hosťom známy a rokmi overený rozhlasový a televízny moderátor, Matej „Sajfa“ Cifra. Okrem iného je povestný aj tým, že si sem-tam rád vystrelí z iných ľudí, ktorí mu práve prídu pod ruky. To sa občas nezaobíde bez následkov, ako to bolo v prípade dnes už ukončenej kauzy so Zdenkou Studenkovou. Tentokrát sa však roly vymenili a výsluchu, až pod kožu, sa podrobil on sám priamo pred našimi štyrmi hádačmi z Inkognita.

Spoveď priniesla svoje plody. Sajfa sa napríklad podpichol tým, že ak by mu hodlal Jozef Vajda kúpiť ako darček uterák do sauny, postačil by mu úplne maličký. Mišo Hudák zas naňho vytiahol jeho „predmoderátorskú“ minulosť z éry, keď ešte učil na gymnáziu angličtinu. „Ja som to robil v rámci praxe, keďže som vyštudovaný učiteľ a chodil som učiť. To bolo ale len päť hodín týždenne, dokonca som skúšal aj na maturitách, pričom som mal len 22 rokov a oni 18,“ pochválil sa večne mladý moderátor. Ani Vlado Voštinár na ňom nenechal nitku suchú, keď sa chcel dozvedieť, či dennodennú prítomnosť mladých slečien zúročil vo svoj prospech. „Nechcem klamať, pretože viem, že v televízii klamú len politici. Áno, mal som tam dve frajerky,“ priznal sa Sajfa. Pozrite si celú scénku Sajfovej spovede!

Zmeškali ste niektorú z epizód v televízii? Nevadí, v našom archíve ich všetky nájdete ZADARMO! Premiérovú epizódu Inkognita uvidíte opäť v pondelok o 20:30 na JOJke!