Fanúšikovia mu neustále stoja v pätách: Koleníkovi nedajú vydýchnuť ani pri jedle!

Obľúbený herec si len tak ľahko neoddýchne.

Janko Koleník je jeden z najobľúbenejších hercov, ktorého poznáte všetci nielen z divadla, ale i z mnohých projektov našej televízie. Všetky ženy ho zbožňujú okrem obrovského hereckého talentu aj pre jeho atraktívny vzhľad. Dnes večer sa však tento sexsymbol objaví v ďalšom obľúbenom projekte, akým Inkognito bezpochyby je. Pre našich štyroch hádačov vôbec nebol problém odhaliť identitu svojho kolegu z brandže. Ako každý tajný hosť, aj Janko nám prezradil mnohé zaujímavé zážitky zo života.

Obľúbený herec si pracovné zájazdy s kolegami a stretnutia s fanúšikmi užíva. Najsrdečnejší sú podľa neho ľudia mimo Bratislavy. To však so sebou prináša aj mnohé úskalia. Ľudia v ošiali strácajú všetky zábrany a neváhajú si obľúbených hercov fotiť, hoc aj pri jedle. „Ja som raz jedol v reštaurácii pizzu a ešte pred objednaním zrazu prišiel pán čašník z kuchyne s foťákom: Nedajte sa rušiť, jedzte ďalej. Zrazu cvak foťákom. A ja teraz s pizzou, že hee. A on: To je všetko, dovidenia,“ začína vtipnú príhodu obľúbený herec.

Okrem neho s ním sedel pri stole aj Braňo Deák a oboch naštvalo najmä to, že si ich odfotil ako nejaké opice bez opýtania. Čašník len stroho odpovedal: „Veď to je v poriadku, ja vám tú fotku ukážem.Keď však obaja zbadali inkriminovanú fotku, ostali v šoku, pretože Janko bol na nej v nepeknej póze s plnými ústami. Malým zadosťučinením bolo to, za jedlo, s ktorým sa fotili, nemuseli napokon zaplatiť.

Sledujte Janka Koleníka ako tajného hosťa v Inkognite už dnes večer o 20:35 na JOJke!