Hriadelová o veľkom zákulisnom tajomstve: Každé vysielanie som len krôčik od trapasu!

Čoho sa skúsená moderátorka tak bojí?

V obľúbenom Inkognite dnes po mnohých rokoch zažijeme veľké stretnutie niekdajšej moderátorskej dvojky Voštinár & Hriadelová. Obaja top moderátori sú v JOJke už od jej počiatkov a strihli si spolu hneď niekoľko moderátorských duelov. Vlado a Lenka nás sprevádzali napríklad Miliónovým tancom či reláciou Varí vám to. Na tieto veľkolepé projekty nevedia doteraz zabudnúť. Lenka o to viac, že odvtedy nemala žiadneho iného moderátorského partnera. Teraz si tak mohli po rokoch opäť vyskúšať spoločné účinkovanie v jednej relácii, čo si aj naplno obaja užili.  

Napriek tomu, že sa vybral každý z nich vlastnou cestou, vzájomne si moderátori držia palce a dokonca stále pozorujú svoje výkony. „Minule som Lenke písal, ako jej to skvele ide. A to práve vtedy, keď mala na sebe tieto šaty,“ ukazuje Vlado na Lenkine sexy čierne šaty, ktoré si obliekla do Inkognita špeciálne kvôli nemu. Mimochodom, Lenka bola z jeho pochvaly veľmi príjemne prekvapená.

Obdiv však prichádza aj z druhej strany. Napriek tomu, že Vlado je ostrieľaný profík, Lenkin Šport by si moderovať rozhodne netrúfal. „Možnože pred nejakými rokmi áno, no už som z toho vypadol. Keby si mi napísala blbosť, som v stave to prečítať,“ smeje sa Vlado. Vtom si Lenka spomenula na to, že podobné veci sa bežne stávajú aj jej.

Inkognito - Lenka Hriadelova a Vlado Vostinar si zopakovali tanec Inkognito - Lenka Hriadelova a Vlado Vostinar si zopakovali tanec Zdroj: Inkognito - Lenka Hriadelová a Vlado Voštinár tancujú

Ako skúsenej „šporťáčke“ jej dokonca každé vysielanie hrozí pekný trapas. „Niekedy sa stáva, že už som na pľaci, beží živé vysielanie, aktualizujú sa výsledky. Občas moji zlatí kolegovia urobia vec, že pod tabuľku, ktorú vidím, ale len periférne, mi niečo do čítačky napíšu. Keby tam bolo napísane – Ja som krava, tak to pokojne prečítam,“ smeje sa Lenka, ktorá všetkých kolegov varuje, aby sa o nič podobné do budúcna nesnažili, inak si ich všetkých vystopuje. „Je to dosť nebezpečné, hovorím si, mám to prečítať? Čo, keď tam dajú nejakú blbosť...?" zamýšľa sa moderátorská stálica. Spolu s Vladom si Lenka zaspomínala aj na rok 2005 a moderovanie Miliónového tanca tou najlepšou formou - vlastnou tanečnou kreáciou, ktorú musíte vidieť! Pozrite si vo videu, ako im to spolu ladilo na parkete aj po mnohých rokoch.

Sledujte premiérové Inkognito s Lenkou Čvirikovou Hriadelovou a Vladom Voštinárom dnes o 20:35 na JOJke!