Historicky najdrahšie vtipy Inkognita: Tieto čiernoty naštvali nášho diváka!

Sú podľa vás cez čiaru?

„Je to ako v orchestri“ nebol len názov indície, ktorú použila hostka Patrícia z marcového Inkognita so svojím povolaním operačnej sestry – inštrumentárky, ale tento popis sa dokonale hodí aj na našu hádačskú zostavu. Rovnako skvele, ako to ladí Patrícii na operačnej sále, tak isto sa dopĺňajú aj všetci účastníci Inkognita. Výsledkom je vždy lavína ľahších, ale i poriadne ostrých a „čiernych“ vtipov, ktoré dodávajú relácii to správne korenie. Aj preto patrí Inkognito k najsledovanejším reláciám na Slovensku vôbec. Vtipnú kašu mali hádači aj v spomínanej marcovej epizóde, v ktorej si podali Patríciino zaujímavé povolanie na operačnej sále.

Inkognito - Miso Hudak vtipy diera Inkognito - Miso Hudak sa smeje na vtipoch Zdroj: Mišov vtip rozsekal úplne všetkých

​​Nemocničné prostredie je skvelou inšpiráciou aj pre skvelé vtipy, akurát väčšinou s poriadnou dávkou čierneho humoru. Po skončení prvého kola sa okamžite všetci rozpamätali na tie najlepšie z nich súvisiace s amputáciou. Vlado, Mišo, Marcel a Maroš si ich medzi sebou hádzali ako na bežiacom páse. Všetky ich nájdete v našom videu.

Zdá sa však, že humorné ladenie relácie a konkrétne vtipy o amputáciách jeden z našich divákov zobral až príliš vážne. Výsledkom je pokuta vo výške 3319 eur, ktorú sa rozhodla JOJke udeliť Rada pre vysielanie a retransmisiu. Podľa Rady sa spomínané vtipy mohli dotknúť našich hendikepovaných spoluobčanov. Spomínané slová, ktoré odzneli z úst viacerých protagonistov programu, nemali za cieľ útočiť na kohokoľvek ľudskú dôstojnosť. Inkognito slúži už celé roky na to, aby divákom ponúklo pravú uvoľnenú zábavu na konci dňa. Jeho hlavnou súčasťou je priniesť na televízne obrazovky maximum humoru a vtipov, ktoré sú korením a súčasťou našich životov prakticky už od narodenia. Úloha vtipov a našej relácie je teda jednoznačná a JOJka sa týmto divákovi ospravedlňuje. “Súčasťou obľúbenej relácie Inkognito sú stabilne vtipy zo všetkých oblastí. Ak sa spomínané vtipy niekoho dotkli, divákom sa ospravedlňujeme a danú pokutu akceptujeme,” vyjadrila sa hovorkyňa JOJ Group Lucia Kulihová. Naši verní diváci sa však nemusia báť o budúcnosť ich obľúbenej relácie Inkognito. Ich súčasťou budú aj naďalej tie najlepšie a najostrejšie vtipy od našich hádačov a hostí.

Spomínanú epizódu Inkognita nájdete v našom bezplatnom archíve!