Prvé dojmy čerstvo vydatej Ewy Farnej: Prečo sme svadbu do poslednej chvíle tajili?

Čo teraz čaká obľúbenú speváčku?

Pre všetkých fanúšikov dobrej hudby a česko-poľskej speváčky Ewy Farnej máme skvelú správu. Obľúbená speváčka vo štvrtok nakrúcala Inkognito a vy ju tak uvidíte už o pár týždňov aj vo vašej obľúbenej relácii. Okrem toho ju však môžete vidieť aj naživo na jej jedinom slovenskom koncerte tohto roka, a to už 29. novembra v Bratislave. „V Poľsku slávim 10 rokov na hudobnej scéne a momentálne ma tam čaká najväčší koncert v doterajšej kariére,“ hovorí Ewa, ktorá však chodí rada aj na Slovensko, a to nielen pracovne, ale aj súkromne. „Mám tu oddaných fanúškov, ktorí vedú úžasné fankluby. A takisto mám aj fanúšikov, ktorí chodia na všetky moje koncerty. Mám veľkú radosť z toho, že aj keď tu často nie som, tak idú za mnou do Poľska alebo do Čiech, len aby sme sa videli,“ teší sa speváčka, ktorá žne obrovské úspechy na Slovensku, v Česku i Poľsku.

Ewa je známa tým, že spieva ako v češtine, tak i poľštine. Čeština je pritom podľa nej muzikantsky ťažšia než poľština, ktorá je zas oveľa spevavejší jazyk. To je však nič oproti slovenčine. „Obdivujem každého, kto si hudbu robí v rodnom jazyku, je to omnoho ťažšie než v angličtine. Slovenčina ako jazyk sa mi veľmi páči,“ zamýšľa sa Ewa. Ktovie, možno tak uvidíme čoskoro novinku aj v slovenčine.

Inkognito - Ewa Farna Inkognito - Ewa Farna Zdroj: joj.sk

​V poslednom čase však speváčka zapĺňa titulné stránky bulvárnych plátkov v Česku i Poľsku najmä vďaka nečakanej a utajovanej svadbe so svojím dlhoročným partnerom a gitaristom z jej kapely Martinom. Ewe však manželstvo neskutočne pristane. „Zatiaľ je to také čerstvé, že sa cítim stále rovnako. Je to pre mňa pekné aj v tom, že som stále mladá, len nedávno som mala 24. Manželstvo je cool a je fajn ukázať mladým ľuďom, že nie je to len papier a neznamená to, že budeme doma kdesi zadebnení,“ hovorí Ewa, ktorá by rozhodne nechcela, aby ľudia manželstvo vo všeobecnosti škatuľkovali ako niečo zastarané. „Mám radosť z toho, že sme spolu 4 roky, poznáme sa 9 rokov a nelezieme si spolu na nervy. Všetko to má dlhoročný a dobrý základ,“ pokračuje speváčka.

Kochani fani, nawet nie wiecie jak niezmiernie sie ciesze, ze moge Was o tym poinformowac "osobiscie", wlasnymi slowami. Bo jak sie bardzo chce, to mozna, nawet w swiecie showbussinesu, albo mamy szczescie do ludzi wokol siebie, ktorzy obdarzeni naszym zaufaniem, zatrzymali w tajemnicy... Pare dni temu wzielismy z moim Martinem slub i przezylismy najpiekniejszy dzien naszego zycia. Po 4latach zwiazku, po 9 latach wspolnej przyjazni w zespole. ? I tyle. Kochajcie sie! Co tu wiecej mowic, kto bedzie, to wiecej pogadamy na Zlocie 30stego. ? #tonietylkopapier #malzenstwojestcool /////// Drazi fanousci, ani nevite jak jsem stastna, ze Vas o tom mohu informovat sama, svymi slovy. Kdyz se hodne chce, tak i ve svete showbussinesu to jde, nebo mame proste stesti na lidi kolem, kterym duverujeme a oni tu duveru nezklamali... Pred par dny jsme se s mym Martinem vzali a prozili nejkrasnejsi den naseho zivota. Po 4 letech vztahu a 9ti letem pratelstvi v kapele.? Co vic dodat. Milujte se. #nenitojenpapir #manzelstvijecool

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93),

Autorka hitov Všechno nebo nic či Na ostří nože sa nerozhodla pre tajnú svadbu náhodou. Mala na to vážne dôvody. „V médiách by stále riešili, odkiaľ mám šaty, za koľko, či mi to svedčalo, koľko bolo ľudí. Absolútne to nechcem. Stálo ma to veľa síl, aby to bolo tajné a iba ja som to mohla povedať svojim fanúšikom a nebude sa o tom pol roka špekulovať a fotiť tajné paparazzi fotky. Užila som si to v najužšom kruhu,“ dodáva obľúbená speváčka, ktorá je teraz neuveriteľne šťastná a spokojná s tým, že všetko vyšlo presne tak, ako si to vysnívala. Ewe prajeme veľa šťastia v manželskom i pracovnom živote a už čoskoro sa na ňu tešíme nielen u nás v Inkognite, ale aj na jej bratislavskom koncerte na konci novembra.

Všetky epizódy Inkognita nájdete v našom bezplatnom archíve!