Neskrývaná radosť Zuzky Šebovej: Veľké prekvapenie od vlastného manžela!

Ich radosť bola neskrývaná.

Dnes večer zažije Zuzka Šebová v Inkognite ďalšie prekvapenie po veľmi krátkej dobe. Po tom, čo zbadala na stoličke tajného hosťa svoju najlepšiu partáčku Peťu Polnišovú, čaká ju ďalší príjemný šok. Ako tajný hosť totiž dnes do Inkognita zavíta jej milovaný manžel a čoskoro aj otec jej chlapčeka - herec Mišo Kubovčík. Ešte úplne na začiatku, keď nakrúcala prvé epizódy Inkognita, čakala, že príde práve jej Miško či Peťa. Dlho sa tak však nestalo, Zuzka na to zabudla, až sa napokon v priebehu posledného mesiaca dočkala oboch prekvapení.

Inkognito - Zuzka Šebová práve odhalila identitu tajného hosťa - manžela Miša Kubovčíka Inkognito - Zuzka Šebová práve odhalila identitu tajného hosťa - manžela Miša Kubovčíka Zdroj: joj.sk

​Zuzka s Mišom tvoria krásny pár už viac než päť rokov. „Tak ako mnoho našich kolegov, ktorí sa tiež zoznámili v divadelnej, televíznej či filmovej produkcii, aj u nás to bolo tak isto. Dialógy sú však doma čisto súkromného charakteru a prácu si domov neberieme,“ zhodujú sa Kubovčíkovci. Čo však ešte teraz nevedia povedať, je to, kto sa bude o ich nového člena rodiny starať viac. „Nedá sa to takto povedať, ani si to predstaviť či plánovať. Podľa toho, o koľkej. Včera som vstával ja skôr 4:30 a Zuzka až 4:45,“ smeje sa Mišo, ktorý si vždy radšej privstane, aby si užil raňajky bez stresu. Jeho milovaná Zuzka zas na druhej strane vstáva celý život na poslednú chvíľu.

​Mišo je okrem iného známy aj svojimi skvelými imitačnými schopnosťami. Veď kto iný napodobní Emila Horvátha či Ibiho Maigu lepšie než on? Trúfol by si však aj na vlastnú manželku Zuzku? „Každý sa nedá imitovať. Veľa ľudí si myslí, že sa dá určiť, koho budeme imitovať. Človek však musí pocítiť, že toto mi sadne a je blízke. Mnohí ľudia majú vysnívané, koho by chceli imitovať, no nedá sa to siliť, buď to príde, alebo nepríde,“ uzatvára Mišo. Viac sa dozviete už dnes večer v Inkognite.

Sledujte manželov Kubovčíkovcov v Inkognite dnes o 20:35 na JOJke!