Čekymu poriadne naložil divák: Reakcia obľúbeného hádača hovorí za všetko!

Lepšie už ani nemohol spraviť.

Tomu sa povie nadhľad nad vecou. Ako každá relácia, aj Inkognito má medzi svojimi divákmi množstvo hejterov, ktorí sa neboja naplno prejaviť v obrovskom a anonymnom svete sociálnych sietí. Veď nie je nič jednoduchšie, než vybiť si svoju celkovú frustráciu na niekom inom, zvlášť ak ide o známe tváre šoubiznisu. Svoje o tom vie aj u väčšiny divákov mimoriadne obľúbený hádač a hudobník Marián „Čeky“ Čekovský, ktorého si pred pár dňami podal divák Laco na našom jojkárskom Instagrame. Po zverejnení fotky, kde Čeky pózuje spolu s Peťou a Mišom, nenechala jeho hejterská reakcia na seba dlho čakať: „Toho naľavo kedy vymeníte? Regio TV Luník, tam by ho žrali. Pokiaľ sa vykokce, ja navarím obed. Môj názor. A tie jeho trápne komentáre... Ale však každý sme nejaký.“

​​To však nečakal, že o pár minút na to mu odpíše samotný Čeky. Reakcia, ktorú náš obľúbený hádač adresoval Lacovi, však bola preňho, ale aj pre mnohých ďalších fanúšikov poriadne prekvapivá: „Máte pravdu, Laco.“ Nespokojný divák v momente sklopil uši a iba decentne dodal: „Ja viem, pán Čekovský, opakujem, môj názor. Málokedy sa zasmejem na vašich akože vtipoch.“ Túto zvláštnu konverzáciu napokon veľmi slušným spôsobom zakončil samotný Čeky skutočne sofistikovaným spôsobom, čím nášho diváka poriadne zaskočil: „To je v poriadku.“ Aj toto je dôkaz, že i známym tváram z televízie záleží na názoroch divákov, čítajú komentáre na sociálnych sieťach a pripomienky si berú k srdcu – samozrejme, pokiaľ sú konštruktívne.

Podporte v ankete OTO 2017 našich hádačov z Inkognita - Miša, Čekyho a Zuzku, ako aj samotnú reláciu Inkognito, ale i moderátora Vlada Voštinára a zahlasujte za svoje obľúbené tváre JOJky!

Sledujte Inkognito opäť zajtra o 20:35 na JOJke!

Všetky epizódy nájdete v našom bezplatnom archíve