Erika Barkolová odhalila veľké tajomstvo: Tomuto vďačí za rapídny úbytok na váhe!

Konečne poznáme jej recept.

Do Inkognita dnes zavíta na opačnú stranu štúdia moderátorka a redaktorka Erika Barkolová, ktorá je v JOJke dlhé roky varená-pečená. Tentoraz však nebude spovedať žiadnych celebritných hostí, ale ona sama bude súčasťou Inkognita ako tajná hostka. Ako si však mohli diváci u Eriky všimnúť, sympatická moderátorka za uplynulé mesiace radikálne schudla a vyzerá o niekoľko rokov mladšie. Aktuálne má postavičku, akú nemajú ani mnohé oveľa mladšie ročníky. Nie je to však žiadna náhoda. Za všetko môže jej obrovský životný reštart. "Používam také slovo, pretože som súčasťou novej relácie, ktorá sa volá Reštart. Vchádzam do príbehov jednotlivých ľudí, pýtam sa. A keďže prežívam to, čo oni, reštartujem si nielen telo a chudnem, ale reštartujem si aj hlavu," hovorí jedna zo 17 súťažiacich.

​https://www.instagram.com/p/BrF6v7pgTIv/

Erike sa očividne v rámci Reštartu zadarilo fantasticky. Všetko je to však dlhodobý proces, ktorý si vyžaduje nesmierne veľa úsilia, ale aj nových zvykov. Napokon sa však oplatilo, dôkazom sú aj neustále chvály na Erikinu adresu všade, kam vkročí. "Nikdy som nečakala, že sa mi podarí dosiahnuť také číslo na váhe. Je to všetko v hlave, je to všetko v nás. Nemusíme sa vyhovárať ani na vek, ani na spomalený metabolizmus," dodáva Erika. Bude to však mať u nej trvácnosť? To sa všetko uvidí. Existuje veľký predpoklad, že áno. Všetci súťažiaci mali k dispozícii celý tím terapeutov, cvičiteľov, aj ľudí, ktorí im hovorili, čo mali jesť. A čo je dôležité, všetko je najmä v hlave.  Aj preto by tento reštart mal vydržať do konca života. 

O čom je nová šou Restart, ktorá štartuje v utorok o 20:35 na JOJke?

Reštart, nová televízna šou na JOJke ukáže, že nikdy nie je neskoro urobiť niečo pre seba. Budete svedkami, ako sa sedemnásť obyčajných ľudí vydá za šťastím a zmenou, ktorá bude trvalá. Po ceste za ich novým ja ich budú sprevádzať štyria odborníci - ich strážni anjeli.

Sledujte Inkognito s Erikou Barkolovou už dnes o 20:35 na JOJke!