Muž mnohých tvárí Mišo Hudák dnes oslavuje 50-ku: V ktorej role ho milujete najviac?

Všetko najlepšie! Skvelý moderátor, zabávač, hudobník Mišo Hudák dnes oslavuje skvelých, okrúhlych 50 rokov. Mišo sa stal za ostatné roky jednou z najznámejších tvárí JOJky, a to hneď z viacerých dôvodov.

Inkognito patrí medzi vaše najobľúbenejšie relácie a jeho neodmysliteľnou súčasťou je aj Mišo Hudák. Jeho humor a skvelé vtipy všetci zbožňujú a nečudo, že si domov aj tento rok odniesol sošky OTA. A to nielen v kategórii Zabávač, ale rovno aj absolútneho OTA. Okrem toho získal Mišo spolu s ostatnými kolegami zlatú sošku aj za Inkognito, ktoré vyhralo v kategórii Zábavný program. Hrdý JOJkár a hádač v našej televízií pracuje už vyše 16 rokov. Poznať sme ho mohli napríklad ako moderátora šou Dievča za milión či VyVolení. Okrem toho je aj členom country kapely Žobráci. Taktiež sme ho mohli vidieť v úspešnom seriáli Profesionáli ako poručíka Mikiho Hrica. Mišo takisto prepožičiava svoj hlas upútavkám mnohých seriálov a relácií. Najviac ho však diváci môžu vidieť na obraze vďaka Inkognitu, kde všetci oceňujú nielen jeho skvelé hlášky, ale aj zmysel pre humor. Okrem toho sype neustále perfektné vtipy ako z rukáva. Navyše mu problém nerobia ani tie najtajnejšie povolania. Mišo je jednoducho v Inkognite aj do voza, aj do koča. Vie zabaviť, ale zároveň prekvapiť svojím skvelým umom. Dôkazom je množstvo skvelých, ktoré nájdete na našom webe, Facebooku Inkognito a na jojkárskom YouTube kanáli. 

Michal Hudák sa narodil 27. júna 1969 v Prešove. Je mladším bratom nebohého herca rusínskeho Divadla Alexandra Duchnoviča v Prešove, Sergeja Hudáka, a tiež mladším bratom Alexandra Hudáka, s ktorým spolu hrajú v Žobrákoch. Je rusínskej národnosti, základnú školu a gymnázium preto absolvoval v ukrajinskom jazyku. So štúdiom herectva začal na Vysokej škole múzických umení v Bratislave, ale napokon odišiel študovať na Kyjevský inštitút divadelného umenia na Ukrajine. Po ukončení štúdia získal angažmán v Divadle Alexandra Duchnoviča v Prešove. Moderátor a herec je hrdým otcom troch detí.

1. Mišo Hudák ako moderátor relácií VyVolení či Dievča za milión: 

Mišo Hudák v šou VyVolení Mišo Hudák v šou VyVolení Zdroj: TASR

​2. Mišo Hudák ako člen kapely Žobráci, kde miluje hru na mandolíne. V kapele hrá už od svojich jedenástich. Žobráci pochodili celú Európu i USA. Nedávno sa predstavili aj v Inkognite práve pri príležitosti Michalových narodenín.  

Mišo Hudák s bratom Sašom Mišo Hudák s bratom Sašom Zdroj: TV JOJ

​3. Mišo Hudák ako nezameniteľný poručík Miki Hric v seriáli Profesionáli. Blysol sa však aj v seriáli Panelák:

​4. Mišo Hudák ako hlas upútavok JOJky: ​​

​5. Mišo Hudák ako obľúbený hádač v Inkognite: 



Tagy: Mišo Hudák