Marcel Forgáč hravo zdoláva najvyššie tatranské štíty: Neuveríte, kam sa už vyštveral!

Obľúbený moderátor nemá núdzu o pracovné ponuky, no ako každý človek, aj on potrebuje dovolenku. Jeho veľkou vášňou je šport, a preto momentálne trávi horúce letné dni v Tatrách.

Marcel Forgáč patrí k najlepším slovenským moderátorom už celé roky a väčšina z nás si ho ani na inej pozícii nevie predstaviť. Jeho charizma a skvelý humor si získal srdcia mnohých divákov. Hoci tohto sympaťáka všetci veľmi dobre poznáme, málokto vie, akému adrenalínovému hobby sa venuje. Marcel je vášnivým horolezcom a v priebehu niekoľkých rokov už zdolal mnoho kopcov. Počas leta sa pravidelne stretáva s partičkou kamarátov a spoločne zdolávajú tatranské štíty. ,,Mám rád šport. Musím sa hýbať, lebo bez športu by bol môj život prázdny. Alebo by som nevedel fungovať v iných sférach. Osemtisícovku som až nevyliezol, ale najviac som dal 6900 metrov,“ prezradil vášnivý horolezec. 

Moderátor momentálne na Instagram pridáva krásne fotografie a videá, na ktorých môžete vidieť, akou veľkou vášňou je pre neho horolezectvo. Forgáč nebude počas leta len športovať, ale si aj oddýchne pri mori v Španielsku, kde mu spoločnosť bude robiť manželka so synmi. 

View this post on Instagram

Happy day #fajny

A post shared by Marcel Forgáč (@marcelforgac) on