Všimli ste si to aj vy? Zdena Studenková prekvapila viditeľnou zmenou imidžu!

Legendárna herečka a hádačka z Inkognita Zdena Studenková vždy vyzerala skvele. Aj teraz vo svojich 65. rokoch môže pokojne do vrecka schovať i oveľa mladšie ročníky. Je zástankyňou toho, že žena by sa mala o seba starať v každom veku. A presne to aj robí. Nedávno si mohli pozorní diváci všimnúť nové a viditeľné vylepšenie, pre ktoré sa hádačka z Inkognita rozhodla.

​​​Ostrieľaná herečka Zdena Studenková patrí k stáliciam obľúbenej relácie Inkognito, je tiež známa svojím starostlivo pestovaným zovňajškom, skvelou postavu a vycibreným vkusom pre módu. Len málokto by jej hádal vek 65 rokov. Herečka je známa tým, že nesmierne dbá o svoj vzhľad a dáva si záležať na tom, aby vyzerala dokonale. K tomu prispieva nielen dôkladná starostlivosť o svoje telo a pleť, ale aj výrazné a slušivé outfity.

​Ku kráse si však dopomohla aj chirurgicky a vôbec sa tým netají. Herečka je známa tým, že si nezvykne dávať servítku pred ústa a riadi sa heslom, čo na srdci, to na jazyku. Jej úprimnosť buď ľudia milujú, alebo ňou naopak pohŕdajú. Tak či onak a aj vďaka tomu je Studenková celý svoj život jednou z najobdivovanejších žien slovenského šoubiznisu. Nedávno si však pozorní diváci Inkognita mohli všimnúť, že si legendárna herečka dala opäť vylepšiť kúsok zo seba. V Inkognite sa totiž objavila s úplne novým chrupom, ktorý priam žiaril do diaľky. Smiechu sa herečka rozhodne nebránila. Bola by to aj škoda. Táto zmena pozornému oku diváka rozhodne neunikla. Musíme uznať, že sa skutočne podarila. Všimli ste si to aj vy?

Zdenu Studenkovú uvidíte v premiérovom Inkognite aj dnes o 20:35 na JOJke!