Sú ako cez kopirák: Michal Hudák akoby z oka vypadol slávnemu Hollywoodskemu hercovi!

Obľúbený moderátor, zabávač, detektív zo Zlatej masky a hádač z Inkognita sa pred časom ukázal v spoločnosti v naozaj zaujímavom a aj trochu odvážnom outfite. Fanúšikovia filmov, ktorí ho v ňom videli, sa okamžite zhodli na jednom – vyzerá úplne ako známy hollywoodsky herec! Prečo?

Jubilejný 20. ročník diváckej ankety OTO bol pre Michala Hudáka naozaj mimoriadne úspešný. Neodmysliteľná súčasť televízie JOJ si totiž odniesla domov hneď dve sošky, pričom jedna bola za kategóriu Zabávač a druhá bola za kategóriu Absolútny OTO. Na pódiu sa Miško ukázal aj tretíkrát a to v momente, keď si spolu s Vladom Voštinárom prevzali sošku za Inkognito v kategórii Zábavný program.

Detektív zo Zlatej masky a hádač z Inkognita si zvolil na tento slávnostný večer naozaj zaujímavý a netradičný outfit. Čierne nohavice, bielu košeľu a čierneho motýlika totiž skombinoval s výrazným oranžovým sakom s čiernou fazónkou. Už na prvý pohľad tak nápadne pripomínal slávneho herca Tarona Egertona z filmu Kingsman: Zlatý kruh. V tejto snímke bol totiž oblečený presne tak, ako Hudák počas galavečera. Príjemnou bodkou, ktorá Michalov outfit ešte vyšperkovala, boli čierne okuliare. S troškou kreativity by sme tak hollywoodsky film mohli premenovať na Kingsman: Zlatá maska, čo poviete?

FOTO nájdete v galérii:

Sledujte Inkognito s Michalom Hudákom každý pondelok o 20:35 a Zlatú masku každú nedeľu o 20:35 na JOJke!