Turbulentný rok Maroša Kramára? Covid, smrť otca, ale aj nová láska!

Rok 2020 pre obľúbeného hádača z Inkognita Maroša Kramára nebol zrovna ideálny. On sám ho považuje za jeden z najhorších vo svojom živote. Môže za to hneď niekoľko vecí, predovšetkým smutné udalosti v rodine.

​"To bol pre mňa najhorší rok. Nechcem byť smutný, ale naozaj...," priznal Maroš Kramár. Dôvodov je hneď niekoľko. "Prišiel som o peniaze, nielen kvôli covidu, ale investoval som do zlej finančnej spoločnosti," odkryl pravdu obľúbený hádač z Inkognita. V minulom roku tiež predal aj jedno zo svojich áut, a tak je otázkou, či to spolu nejako súvisí. "Potom som prišiel o rodiča, to je veľmi smutné," vyrátaval Maroš Kramár. Sťažoval sa tiež, že prišiel aj o prácu, navyše sa mu nevyhol ani sexuálny škandál, kedy bol kvôli laškovaniu maskérky obviňovaný zo sexuálneho obťažovania. "Teraz sa bojím niekoho aj dotknúť," vtipkoval herec.

Okrem toho pred pár mesiacmi prekonal koronavírus, hoci najskôr to považoval za nachladnutie. Pre istotu sa dal testovať, ktorý vyšiel pozitívne. Pri tejto príležitosti sa sympatický blondiak tiež preriekol, že už po rozvode nie je single. "Mám takú priateľku, ktorú som im nabonzoval, že som s ňou, takže musela ísť aj ona na kontrolu. Ale bola negatívna," divil sa charizmatický herec s tým, že práve to je na koronavíruse to najzáludnejšie - nedá sa predvídať.

Na veci sa ale pozerá optimisticky. "Zase som si skúsil, aké to je žiť normálny večerný život doma," prezradil. Presťahoval sa k vode a užíva si pokoj. "Bývam pri jazere, kúpil som si veľkého psa, takže chodím na prechádzky ráno aj večer a pozerám na tú vodu, čítam si,..." prezradil.

Maroša Kramára môžete vidieť v pondelky v Inkognite o 20:35 hod. na JOJke!