Zdena Studenková otvorene priznala svoje vylepšenia: Na TIETO zákroky chodí pravidelne!

Takúto úprimnosť by čakal naozaj málokto. Obľúbená herečka a hádačka z Inkognita sa netají tým, že absolvovala niekoľko estetických vylepšení. Teraz otvorene prezradila, na aké procedúry a zákroky chodí so železnou pravidelnosťou!

Dlhoročná členka činohry Slovenského národného divadla a stabilná hádačka z Inkognita Zdena Studenková o pár dní oslávi svoje 67. narodeniny, no tento vek by jej tipoval len málokto. Vyzerá totiž veľmi mladistvo a svojím výzorom bez problémov schová do vrecka aj oveľa mladšie ročníky. Je dôkazom toho, že dámy nestarnú, ale zrejú. Zastáva názor, že žena by sa o seba mala starať v každom veku a tejto myšlienke robí skvelú reklamu.

Herecká diva sa netají tým, že podstúpila nejaké tie vylepšenia a pri svojej práci to považuje za prirodzené. Dokonca prezradila, na aké procedúry chodí pravidelne. Je pravda, že veci, ktoré sú bežné, ako je napichnutie nejakej vrásky alebo odstraňovanie pigmentových škvŕn z dekoltu, absolvujem pravidelne. A blíži sa leto, takže ma čaká aj zákrok, ktorý zamedzuje poteniu. Všetko sú to neinvazívne zákroky či ošetrenia, ktoré podstupujem pravidelne," povedala v rozhovore pre týždenník Slovenka. Hoci sa zákrokom nebráni, vie úplne presne, na ktorú časť tela by si nikdy nedala siahnuť. Starám sa o seba, pretože ma moja tvár živí. Samozrejme, že mám veľa nedostatkov na svojom tele, ale nikoho do toho nič nie je. Som na seba dosť prísna, ale jednu vec viem iste, nikdy by som si nenechala siahnuť na prsia,“ prízvukuje Studenková.