Zdena Studenková v Inkognite zažiari v božskom outfite: Aha, urobila aj módnu prehliadku!

Herecká hviezda pred pár dňami oslávila svoje 67. narodeniny, no svojím výzorom bez problémov zatieni aj mladšie ročníky. Popri krásnej tvári a skvelej postavičke sa môže pochváliť aj dokonalým vkusom. Ten opäť predviedla v najnovšom Inkognite, v ktorom sa ukáže v nesmierne štýlovom outfite!

Herečka a hádačka z Inkognita Zdena Studenková je známa svojím vycibreným vkusom. Módu má v malíčku, vie, v čom sa cíti dobre, čo jej pristane a aj preto sa do obľúbenej relácie oblieka sama. Na nakrúcanie najnovšej časti Inkognita si zvolila ležérny biely pulóvrik s véčkovým výstrihom, ktorý doplnila nádhernou a bohatou béžovou sukňou z tylu, telovými lodičkami a perlovým náhrdelníkom. Hviezdna vizáž a perfektný účes už boli len bodkou na doťuknutie. Výsledkom bol veľmi ženský a svieži styling, v ktorom pôsobila neodolateľne.

Všimli si to aj jej kolegovia z panelu, ktorí to patrične vyzdvihli a pochválili. „Zdenka má tak krásnu sukňu, že je hriech, že sedí za stolom,“ zhodnotil Mišo Hudák.Zdenka, prosím ťa,“ vyzval ju moderátor Vlado Voštinár, aby pred kamerami sukňu predviedla. Studenková sa bez váhania postavila, obišla stolík, spredu si naň sadla a divákom tak urobila malú módnu prehliadku. „Môžem byť dnes tu?“ opýtala sa herecká diva. „Vyzerá to výborne,“ pochválil ju Vlado.Ja neviem, či to smie. Či to je v rámci pravidiel možné,“ zamyslel sa Hudák. „Nemôžem, ale keď to už teda videli, užite si to, ďakujem,“ dodala Zdenka a vrátila sa na svoje miesto v paneli. Krásne, ďakujeme,“ dodal Mišo a spolu s Čekym, Marcelom Forgáčom a Vladom ju ocenili búrlivým potleskom. Nuž, Zdenka vie, ako na to!

INKO - Zdena Studenková outfit Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!