Hádačov rozsekala ranná rutina Vlada Voštinára: Aha, ako si sám zo seba vystrelil!

V obľúbenej relácii Inkognito rozhodne nie je núdza o vtipné momenty. Niet divu, hádači spolu s moderátorom Vladom Voštinárom sú tými najlepšími zabávačmi. Žartovať nemajú problém dokonca ani na vlastný účet a to sa opäť ukáže aj v dnešnej časti!

Obľúbené Inkognito vždy začína tým, že moderátor Vlado Voštinár predstaví hádačov v paneli a na začiatok spolu prehodia zopár slov. Vo väčšine už hneď v tomto momente začína poriadna zábava. Stane sa tak aj v dnešnej časti, keď sa v štúdiu rozprúdi vtipná debata po jedinej nevinnej otázke. Vyzeráte výborne, máte sa tak?“ povedal na úvod Vlado. „Radi by sme opätovali tento kompliment, ale…,“ vyrchlil Mišo Hudák.

Voštinár sa toho chytil a hádačom i divákom pred televíznymi obrazovkami povedal o svojej pomerne netradičnej rannej rutine. Viem, ja som sa pozeral do zrkadla a nemusíš. Ale zase je dôležité, aby si sa aspoň dva-trikrát ráno oklamal: Som krásny, múdry, inteligentný, vzdelaný, sčítaný. S týmto pocitom vyjdeš do ulíc, lebo trikrát povedaná lož sa stáva pravdou,“ skonštatoval so smiechom.Naozaj?“ opýtal sa Hudák pobavene. Je to overené, hej? Že presne trikrát?“ overoval si Čeky.Vážne je to tak. S takýmto pocitom som tu dnes,“ odpovedal Vlado.Ó, to budem praktizovať…,“ uzavrel Mišo s úsmevom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!