Mišo Hudák na unikátnych záberoch z detstva: Wau, spoznali by ste ho v tomto drobcovi?

Obľúbený moderátor, zabávač a hádač z Inkognita v nedeľu oslávil svoje 52. narodeniny, no tento vek by mu tipoval len málokto. Ako však vyzeral v časoch, keď ešte drel školské lavice?

Rodeného Prešovčana Michala Hudáka poznajú diváci JOJky ako stabilnú súčasť hádačského tímu z Inkognita, ale aj ako moderátora, herca i ako jeden zo staničných hlasov. Obľúbený zabávač, ktorý vždy srší vtipmi či humornými historkami, v nedeľu oslávil 52. narodeniny a vo svojom doterajšom živote má za sebou už množstvo úspechov – v osobnom aj v pracovnom živote.

Aj Michal bol však kedysi dieťaťom, ktoré dralo školské lavice rovnako ako všetci ostatní. V časoch, keď si užíval detskú bezstarostnosť, ešte ani len netušil, že jedného dňa mu bude domácnosť zdobiť niekoľko ocenení z ankety OTO a bude sa tešiť veľkej fanúšikovskej základni. Práve z tohto obdobia pochádzajú unikátne zábery, na ktorých Hudák pózuje aj spolu so svojím kamarátom. A hoci odvtedy ubehlo už mnoho rokov, črty tváre i úsmev mu ostali. Spoznali ste v rozkošnom drobcovi obľúbeného hádača? Pozrite si galériu!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!