Zdena Studenková si zavtipkovala o vzťahu s Braňom Kostkom: Pobaví vás, ČO mu sľúbila!

Obľúbená herečka a známy dirigent tvoria harmonický pár viac už než 26 rokov. Sú živým dôkazom toho, že v skutočnej láske je vekový rozdiel naozaj len číslo. Nuž, a práve o veku si v súvislosti so svojím partnerom zavtipkovala v najnovšom Inkognite!

Hádači i moderátor v obľúbenom Inkognite na seba občas prezradia rôzne pikošky. Keďže sú dostatočne nad vecou a neberú sa príliš vážne, nemajú problém zažartovať si aj na vlastný účet. Stane sa tak aj v najnovšej časti, kde si do kresla pre hostí sadne muž s menom Braňo. Ten si vyberie, aby sa ako prvá začala pýtať práve herečka Zdena Studenková. Branko…na to som ja zvyknutá. Viete,“ povedala laškovne. Narážala tým na svojho partnera, dirigenta Braňa Kostku, ktorého nevolá inak než Branko.

Zaujímavosťou je, že práve v deň nakrúcania tejto časti Inkognita, jej životný partner oslavoval okrúhlu päťdesiatku. To Studenková využila a trošku si o jeho veku zavtipkovala. Mnohé kamarátky sa ma pýtali, že či už toho päťdesiatročného netreba radšej vymeniť za mladšieho...Ale ja som sľúbila, že Branka dochovám. Tak, aby ste vedeli…,“ povedala so smiechom.Ale tak Branko stále vyzerá na štyridsať…,“ zhodnotil Vlado Voštinár. Nuž, v Inkognite nikdy nie je núdza o vtipné a zábavné situácie.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!