Brutálna premena Miša Hudáka vám vyrazí dych: Wau, vyzerá úplne ako Jan Werich!

Obľúbenému moderátorovi, zabávačovi a hádačovi mnohí ľudia často hovoria, že sa až neuveriteľne podobá na slávneho herca a dramatika Jana Wericha. Je preto jasné, že do kostýmu cisára z legendárnej rozprávky Cisárov pekár a pekárov cisár sa nemohol obliecť nikto iný ako Mišo Hudák!

Láskavý a trefný humor, hustá brada a šibalský pohľad. To sú hlavné črty, pre ktoré obľúbený moderátor a zabávač Mišo Hudák mnohým pripomína slávneho herca Jana Wericha. Keď sme v rámci príprav na Vianoce realizovali vianočné fotenia v štýle kultových rozprávok, bolo jasné, na koho padne voľba v prípade filmu Cisárov pekár a pekárov cisár. Herecká osobnosť, akou jednoznačne Jan Werich bol, je nenapodobiteľná. Aj preto mi bolo cťou, a veľmi som sa tešil, že som sa ním mohol v rámci fotenia na chvíľku stať,“ prezradil Hudák.

Mišova podoba s Janom Werichom je dokonca pre niektorých ľudí tak intenzívna, že raz dostal naozaj zaujímavú spätnú väzbu. Jiřinka Bohdalová sa ma raz opýtala, či som si istý, že nie som Werichov nepriznaný syn. Odvtedy som sa s prirovnávaním k nemu stretol mnohokrát, no prvý raz som mal príležitosť štylizovať sa do tejto postavy z filmu Cisárov pekár, pekárov cisár. Navyše táto úloha je o to zaujímavejšia, že ide o dvojrolu,“ doplnil.

Sledujte legendárnu rozprávku Cisárov pekár a pekárov cisár na Štedrý deň o 11:00 na JOJke alebo 26. decembra o 14:45 na PLUSke!

Tagy: Mišo Hudák