Mišo Hudák a Vlado Voštinár si zo seba poriadne vystrelili: Čo sa deje s mužmi po 50-tke?

Obľúbené Inkognito je vždy plné vtipných momentov, ktoré často vznikajú veľmi spontánne. Nuž, a nie zriedka sa to stáva práve vtedy, keď si hádači si moderátor Vlado Voštinár zo seba poriadne vystrelia.

Ak je človek dostatočne nad vecou, nemá žiadny problém robiť si žarty aj na vlastný účet. Skvelým príkladom sú práve hádači i moderátor z Inkognita, ktorí si pred kamerami zo seba pravidelne strieľajú. Stalo sa tak aj v jednej z posledných častí, v ktorej Mišo Hudák upozornil na svoj vek. Ja sa chcem opýtať – každému je tak horúco? Alebo len ja mám andropauzu? Že už to prichádza...“ opýtal sa v štúdiu, čím narážal na to, že počas nakrúcania býva v štúdiu naozaj poriadne teplo. Viem, o čom hovoríš...ja už z toho vychádzam,“ povedal sebakriticky Vlado Voštinár.Dobre, tak som sa bál, že som v tom sám,“ zhodnotil Hudák.

Keď sa do témy zapojila aj hádačka Janka Kovalčíková, debata nadobudla nový, pomerne vzdelávací rozmer. Existuje andropauza? Nevedela som…,“ opýtala sa.Áno, mohli by sme ti o tom rozprávať. Zatiaľ iba ja v tomto osadenstve,“ vyhŕkol Voštinár. To je mužská verzia menopauzy,“ doplnil ho Mišo. „Je trošku súcitnejšia ako pri ženách. Neprichádzajú veľké návaly, ale nie je to bohviečo,“ dodal na záver Vlado. Nuž, aj takéto témy sa v Inkognite občas rozoberajú.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!