Ondrej Kandráč prekvapil kolegov z Inkognita: Za všetkým stojí jeho manželka Erika!

Obľúbený muzikant sa zvykne pravidelne objavovať v takzvanom hádačskom paneli v Inkognite a na nakrúcanie nikdy nechodí s prázdnymi rukami. Dôkazom je video, ktorým sa pochválil fanúšikom na sociálnych sieťach.

Ondrej Kandráč so sebou na nakrúcanie Inkognita okrem dobrej nálady vždy prinesie aj skvelé koláče. Tie pravidelne vypeká jeho milovaná manželka Erika, ktorá je vychýrená kuchárka a pekárka. Jej sladké maškrty si pochvaľuje každý, kto ich ochutná a inak to nebolo ani na minulom nakrúcaní Inkognita.

Ondrej priniesol poriadnu dávku proviantu v podobe famózneho hrnčekového koláča v zdravej verzii. Jeho kolegovia si ich chuť nevedeli vynachváliť a nad Erikiným dielom sa doslova rozplývali. Keď sa muzikant na sociálnych sieťach pochválil videom zo zákulisia, na ktorom hádači i moderátor Vlado Voštinár kakaovú pochúťku ochutnávali, fanúšikovia si začali okamžite pýtať recept. My sme ho pre vás vypýtali!

Hrnčekový koláč od Eriky Kandráčovej
Potrebujeme:
1 hr. kokosovej múky   ( pôvodná verzia  - hladká múka)
1 hr. hladkej špaldovej múky ( pôvodná verzia  - polohrubá múka)
1 hr. trstinového cukru   ( môže aj klasický cukor)
1 balíček prášku do pečiva
1 balík vanilkového cukru
1 hr. mlieka
1/2 hr. oleja
2 vajíčka
+ lyžica kakaa ( v pôvodnom recepte nie je)

Postup:
Je to jednoduché. Všetky suroviny spolu zmiešame a zmes vylejeme do pekáča, ktorý sme si vystlali papierom na pečenie. Koláčik po upečení potrieme džemom. Potom sa už fantázii medze nekladú. Maškrtu môžete dozdobiť krémom z mascarpone so šľahačkou, čokoládou, orechami či ovocím.

Tip:
Jeden hrnček múky môžete nahradiť hrnčekom mletých orechov či maku.