Mišo Hudák je majster zábavy: Z jeho pokazeného vtipu v Inkognite pôjdete do kolien!

Každá časť obľúbeného Inkognita je plná poriadne vtipných momentov, pričom drvivá väčšina z nich vznikne úplne spontánne. Niečo podobné sa stane aj dnes večer, keď hádači akoby naschvál pokazia niekoľko vtipov. Vznikne z toho ale zábavná šnúra, ktorú zaklincuje Mišo Hudák!

Rozprávať vtipy je hotová veda, pretože ich pointa musí prísť presne vtedy, keď má. Lepšie povedané – mala by prísť aspoň v nejakom momente. Občas sa ale stáva, že si na presné znenie vtipu akosi nevieme spomenúť a tak ho pri rozprávaní skrátka pokazíme. Buď povieme záver príliš skoro alebo ho prekrútime a tým pádom vtip nemá zmysel. Ani zďaleka sa to však nestáva len ľuďom pri bežnej komunikácii. Pokaziť vtip totiž občas vedia aj profesionálni zabávači, pretože mýliť sa je ľudské.

Dôkazom bude dnešná časť Inkognita, v ktorej hneď v úvode na chvíľu zabudne pointu vtipu Ondrej Kandráč. Za ním sa to ale stane aj Vladovi Voštinárovi. Dnes to bude festival pokazených vtipov. Marcel, prilož nejaký, ale pokaz ho, prosím ťa. Nech držíme lajnu,“ povedal moderátor. Príklady na pokazené vtipy teda dajú aj Marcel Forgáč, aj Čeky, a keď príde na rad Mišo Hudák, stane sa niečo, čo nečakal ani on sám. Pri rozprávaní totiž zmixuje dva odlišné vtipy a tak nechtiac pokazí oba. Všetkých to samozrejme poriadne pobaví a bude chvíľku trvať kým sa prestanú smiať. Nuž, ako sa hovorí, aj majster tesár sa občas utne. Pozrite si túto vtipnú situáciu vo videu HORE!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!