Hádači sa trápili pri mene tajného hosťa: Hanbili sa a nechceli si dať dole škrabošky!

Pri hádaní mena tajného hosťa v obľúbenom Inkognite občas nastávajú veľmi vtipné situácie. Hoci vo väčšine s odhalením identity naši hádači nemajú problém, niekedy sa poriadne potrápia a doslova potia krv.

V pondelok si v Inkognite do kresla pre tajného hosťa sadla herečka Broňa Kováčiková, ktorú si diváci JOJky môžu pamätať zo seriálu Panelák. Aktuálne bude hviezdou nového filmu Láska hory prenáša, o ktorom prišla do štúdia aj čo-to porozprávať. Skôr než sa však dostala k reči, museli hádači prísť na jej identitu. Nuž, a to im robilo obrovský problém. Hoci veľmi rýchlo zistili, že ide o herečku, ktorá hrá v divadle Astorka, patrí k mladšej generácii a pochádza z Prešova, nevedeli prísť na jej meno. Z Prešova je 700 herečiek v Bratislave. Je to mladá herečka, poznáme sa, ale ona mi vyká? To je milé,“ povedal Mišo Hudák, keď sa už s hádaním nejaký čas trápili.Všetko je proti nám, chlapci,“ zhodnotil Marcel Forgáč.

Ani ďalšie otázky ich neposunuli bližšie k uhádnutiu a tak nešťastne a zahanbene museli priznať, že sú v úzkych. Ja som toto nikdy nezažil, toto je zúfalé,“ povedal Marcel. „Ja si nedám dole škrabošku. Proste nedám. Ani, keď bude jingel, tma bude, stále si nedám dole,“ vychrlil Mišo.Chlapsky si priznajme porážku. Proste nevieme. Je to hanba, poďme si to ozrejmiť,“ uzavrel to Forgáč. „Nie je to hanba, len ste to neuhádli,“ snažil sa ich utešiť Vlado Voštinár. Keď im prezradil Bronine meno, chlapci boli na tom tak, že by sa asi najradšej prepadli pod zem. Samotná herečka si však z toho ťažkú hlavu nerobila. „Mne bolo aj trochu jasné, že ma asi neuhádnete. A som s tým úplne v pohode,“ povedala Kováčiková.Ale my s tým nie sme v pohode,“ dodal Hudák.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito