Hádači neprišli na meno tajného hosťa: Nevedeli sa ničoho chytiť a boli z toho zúfalí!

Naši hádači v Inkognite obvykle nemávajú problém s odhalením identity tajného hosťa, no niekedy aj doslova potia krv a poriadne sa trápia. Stalo sa tak aj v pondelkovej časti, v ktorej sa nevedeli ničoho chytiť. Z toho, že hosťa neuhádli, boli tak sklamaní, až nemali slov.

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre tajného hosťa sadol známy divadelný a filmový herec Attila Mokos. Diváci JOJky ho mohli vidieť, napríklad, v rukojemníckej dráme Ultimátum či pred pár rokmi v komediálnom seriáli Hrobári. Hádači sa pri odhaľovaní jeho identity poriadne trápili. Hoci veľmi rýchlo prišli na to, že ide o muža-herca, ktorý účinkoval v Ultimáte, dokonca vedeli aj jeho približný vek, za nič na svete si nevedeli spomenúť na jeho meno.

Najviac ich miatol fakt, že daný hosť s nikým z hádačov nespolupracoval na žiadnom projekte. Nevedeli zaradiť ani región, v ktorom pôsobí a tým pádom ani domovskú divadelnú scénu. Po dvanástom „nie“ Vlado Voštinár odhalil, že ide o Attilu Mokosa a hádači sa len chytali za hlavu. Samotný herec si však z celej situácie ťažkú hlavu vôbec nerobil.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito