Mišo Hudák má rodinu na prvom mieste: TOTO robí, aby s ňou trávil čo najviac času!

Obľúbený zabávač, moderátor a herec je súčasťou šoubiznisu už naozaj dlhé roky a vo svojom remesle patrí k absolútnej slovenskej špičke. V rebríčku hodnôt však na prvom mieste nemá prácu, ale svoju milovanú rodinu. A tomu prispôsobuje aj svoj pracovný kalendár!

Michal Hudák je neodmysliteľnou súčasťou televízie JOJ hneď na niekoľkých „frontoch“. Obľúbili sme si ho ako hádača v relácii Inkognito a taktiež je takzvaným hlasom JOJky. Keďže na Slovensku patrí medzi moderátormi a zabávačmi k absolútnej špičke, niet divu, že jeho pracovný kalendár je poriadne nabitý. Avšak, nie počas celého roka. V lete sa totiž venuje výhradne len svojej rodine a oddychu.Mám to tak už niekoľko rokov. Povedal som si asi v päťdesiatke, že v lete sa práci nevenujem. Venujem sa vyložene svojim deťom, kamarátom, cestovaniu,“ povedal Hudák pre Top Star.

Michal je letné dieťa, keďže sa narodil 27. júna a tak nečudo, že teplé a slnečné mesiace sú jeho najobľúbenejším obdobím v roku.Ja sa nesmierne teším na leto. Ja celý rok čakám na leto. Ja čakám na prvú vôňu trávy, zeme, rozkvitnutých stromov. Ja som letný človek. Keby som cez zimu mohol niekam odísť na dlhší čas, tak by som ju vôbec neabsolvoval,“ dodal s úsmevom.

Sledujte obľúbené Inkognito aj s Mišom Hudákom každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Mišo Hudák