Mišo Hudák a Marcel Forgáč ukázali fotky z mladosti: Odpadnete, ako vtedy vyzerali!

Úspešní moderátori a zabávači sú neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného Inkognita a vo svojom remesle patria k slovenskej špičke. Aj oni však boli kedysi mladými nádejnými a začínajúcimi tvárami. Nuž, a presne z tohto obdobia pochádzajú fotografie, ktoré na sociálnej sieti zverejnil Marcel Forgáč.

Prešovčan Michal Hudák a Popradčan Marcel Forgáč sa poznajú naozaj veľmi dobre a veľmi dlho. Obaja svoje moderátorské kariéry rozbiehali v 90. rokoch v legendárnom prešovskom Rádiu Flash, v ktorom ukázali svoj dar reči. Vďaka tvrdej práci, cieľavedomosti a trefnému humoru sa postupom času prepracovali medzi slovenskú moderátorskú špičku.

Mišo a Marcel však nie sú len kolegovia, ale v prvom rade sú aj blízki priatelia, ktorí spolu kedysi začínali. Práve z týchto čias pochádzajú snímky, ktoré Forgáč zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti. Dnes zrelí muži sú na snímkach dvadsiatnici, ktorí možno ani netušili, aké kariéry majú pred sebou. S Mišom Hudákom sa poznáme asi už celú večnosť. Chvalabohu. Je to neuveriteľné, ale vpravo na fotografii je Mišo, vľavo ja. Uprostred Tony Levin, basák z King Crimson. Prešov 1995,“ napísal Marcel k fotke. Tá si vyslúžila množstvo pozitívnych reakcií a všetci známi a priatelia sa zhodli na tom, že obaja zrejú ako víno. Čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marcel Forgáč (@marcelforgac)


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!