Nový rekord v Inkognite: Mišo Hudák uhádol meno tajného hosťa na prvú šupu!

Naši hádači v Inkognite sa s identitou tajného hosťa vedia poriadne natrápiť a doslova potiť krv. Inokedy však prídu na meno bez väčších ťažkostí. Nuž a niekedy sa stane aj to, že celebritu odhalia expresne rýchlo.

V pondelkovej časti si do kresla pre tajného hosťa sadla krásna a veľmi talentovaná herečka Dominika Žiaranová. Diváci JOJky ju poznajú z viacerých seriálov, ale aktuálne hviezdi v Nemocnici ako doktorka Inéz a v Hranici ako panovačná Lydka. Dalo sa teda očakávať, že na jej meno prídu hádači celkom rýchlo. Nikomu však nenapadlo, že ju Mišo Hudák uhádne tak expresne, že nedostane od Vlada Voštinára ani jediné „nie“.

Keď prišiel na to, že je to mladá slovenská herečka, ktorá hrá v spomínaných dvoch seriáloch a okrem toho pôsobí aj v divadle, bolo vidieť, že presne vie, kto vedľa moderátora sedí.Ty už asi vieš aj meno,“ zhodnotil Vlado. „Tuším. Je to mladá herečka, ktorú poznám celkom dlho. Z čias, keď ešte bola v detských rokoch, lebo sme sa v dabingu stretávali?“ opýtal sa Mišo ešte na potvrdenie. On vám nedá šancu, vyzerá to tak,“ povedal Voštinár so smiechom. „Ty brďo! Ty normálne vieš, o kom hovoríš!“ vyhŕkol Šoko. „On má deravú škrabošku,“ zasmial sa Čeky.Zase ste mu to dali do mailu a my sme potom ako debili,“ uzavrela svojím typickým humorom Zuzka Šebová.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!