Marcel Forgáč prezradil dlhoročné tajomstvo: Ako sa spoznal s Čekym a s Mišom Hudákom?

Úspešní moderátori a zabávači sú neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného Inkognita a vo svojom remesle patria k slovenskej špičke. Spája ich však aj hlboké priateľstvo, ktoré trvá už roky rokúce. Marcel Forgáč v exkluzívnom profilovom rozhovore prezradil, ako sa vlastne títo „bratia z východu“, ako sa nazývajú, spoznali.

Zabávačov Marcela Forgáča, Miša Hudáka a Čekyho nespája len to, že sú všetci traja neodmysluteľnou súčasťou Inkognita. Ani to, že sú pôvodom z východu a hovoria si tak „exit brothers“ - bratia z východu. V prvom rade ich spája silné priateľstvo a množstvo spoločných zážitkov. Medzi ne určite patria aj okolnosti, za akých sa zoznámili.S Mišom sme boli kolegovia v Rádiu Flash. Svätoplukova ulica legendárna, Prešovčania poznajú. Ale my sme sa spoznali ešte pred tým, než sme boli v rádiu. Prvá veta, ktorú mi Mišo Hudák kedykoľvek v živote povedal, bola: Ty seš kerej? Ja som stál s jeho frajerkou vtedajšou, neskôr jeho manželkou. My sme boli kamaráti, lebo ona bola z Levoče a my sme spolu cestovávali autobusom. Takže, sme sa poznali. A on vtedy prišiel z Kyjeva a prišiel za svojou frajerkou na internát. Bol to proste Mišo, ako má byť. A povedal mi to: Ty seš kerej? Ale okamžite tam preskočila taká bratská iskra. To niečo užasné a veľké, väčšie ako my, čo stále horí,“ povedal Marcel v profilovom rozhovore.

Celý profilový rozhovor s Marcelom Forgáčom nájdete vo videu:

​S Čekym sa spoznali taktiež na východe a rovnako sa k tomu viaže vtipná historka.Bol som nahrávať v podstate ako herec jednu rozhlasovú hru v Košiciach v Slovenskom rozhlase. A odrazu počujem, ako po schodoch ide policajné auto. A to bol Marián. Vydával zvuky, všetko. To bol nejaký 93. rok. Takže, poznáme sa veľmi veľmi dlho s chlapcami,“ zhodnotil Forgáč.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!