Mišo Hudák a Čeky vás svojím vtipom opäť odrovnajú: Prečo ľudia vlastne vymysleli lásku?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A presne to na tomto programe všetci milujeme! Pretože najzábavnejšie sú tie vtipy, ktoré v sebe majú aj niečo z reality.

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No ten pravý šmrnc relácii dodávajú spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v jednej z epizód, keď pri hádaní povolania sympatickej hostky Mišo Hudák vytiahol vtip, ktorým všetkých rozsekal.

Indícia znela „za lacný peniaz“ a hádači sa už nejakú chvíľu neúspešne snažili prísť na to, čo dáma robí. Vtedy Mišo Hudák skonštatoval, že to musí byť niečo, čo by si kúpil alebo zaobstaral aj Škót. O tých sa totiž šušká, že by si, ako sa hovorí, dali za korunu aj koleno vŕtať. Prečo sa o Škótoch hovorí, že sú takí lakomí?“ opýtal sa Mišo.Oni sú...vraj,“ zhodnotil Marcel Forgáč. Oni vymysleli lásku vlastne,“ zareagoval Čeky a nahral tým Mišovi na smeč. „Hej...že by nemuseli platiť za sex, ja viem,“ vysvetlil Hudák. Jedným dychom hneď povedal aj ďalší vtip, ktorý s danou témou súvisel. „To ako škótsky chlapec príde domov a hovorí: Ocko, učiteľka povedala, že mi máš kúpiť atlas sveta. On hovorí: Nie, kým je medzinárodná situácia taká nestabilná, žiadny atlas sveta ti kupovať nebudem,“ dodal so smiechom a všetkých tým odrovnal.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!