Mišo Hudák vás odrovná svojím vtipom: Kedy sa žena vráti zo stretnutia s kamoškami skôr?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A presne to na tomto programe všetci milujeme!

Pravý šmrnc obľúbenému Inkognitu dodávajú spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v pondelkovej epizóde, keď sa hádalo povolanie sympatickej Radky. V úvodnom kole, keď hádači len tipovali, čo tak asi robí, Mišo Hudák opäť vytiahol jeden zo svojich vtipov, ktorým všetkých rozsekal. Žena sa vráti domov zo stretnutia s kamarátkami a chlap jej hovorí: Ty už si doma? Pred hoďkou si odišla a už si naspäť? A ona mu hovorí: Ale hej, dneska prišli všetky, sme nemali koho ohovárať,“ povedal Mišo.

Všetci okamžite vybuchli od smiechu, pretože sa hovorí, že najzábavnejšie sú tie vtipy, ktoré v sebe majú aj niečo z reality. Áno, na tých stretnutiach nikto nechce prvý odísť, lebo sa bojí, čo sa spustí,“ potvrdila Zuzka Šebová.Ešte, že my takí nie sme…“ doplnil Čeky. „Presne,“ dodal Hudák so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!