Hádači i publikum plakali od smiechu: TOTO poznajú všetci rodičia, čo majú malé deti!

Inkognito okrem iného milujeme aj pre skvelý humor, ktorý často vychádza z bežných každodenných situácií. Pretože azda najviac sa smejeme na tom, čo v sebe má trochu pravdy!

V jednej z uplynulých častí Inkognita sa snažili hádači uhádnuť profesiu sympatického Rastislava. Popri hádaní sa však dostali k téme, ktorú dôverne poznajú asi všetci rodičia, ktorí majú doma malé deti. "Bager sem a bager tam, ja to všetko popratám," zaspieval Čeky a snažil sa tým napodobniť zvuky, ktoré vydáva jedna z detských hračiek. "Proste na nás je tak vidno, že máme malé deti. Že to sa nedá...," skonštatovala Zuzka Šebová. "Ja som stúpil na bager predvčerom doma. O tretej ráno. Ale ten bager vydáva aj zvuky... Poď sa hrať!" zasmial sa. Opäť na to zareagovala Zuzka, ktorá sa taktiež znažila napodobniť hračku, ktorú majú doma. "Ja milujem toho psíka. Kôň! Mačka! Jablko! To je takto nahraté. Ja neviem, čo tej žene bolo, či ju niekto ťahal za vlasy, keď to nahrávali...aj vy to máte?" spýtala sa. "Áno a máme ešte aj: Sme pretekárske auto," dodal Čeky.

Zuzka bola z hračky, ktorú majú jej deti, evidentne veľmi rozčarovaná, pretože v téme pokračovala aj ďalej. "Ja ju raz stretnem a poviem: Ja som Zuzka. Ďakujem, že si mi zničila materskú! Prosím vás, prihláste sa, tá, ktorá ste to nahrali...ja sa pýtam - prečo?" Na to zareagoval aj Mišo Hudák. "Potom, keď tie deti tak budú rozprávať...," zamyslel sa. "Ja by som im to nepúšťal. Nakoľko máš doma dvoch chlapcov a nechci, aby im ostal tento zvuk ani tón, púšťaj im radšej Miša," poznamenal Vlado Voštinár. "Áno, utri mi zadok!" zaklincoval Mišo Hudák tónom, ktorým taktiež napodobňoval spomínané hračky. Nuž, aj takýto vie byť život rodičov.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito