Hádači plakali od smiechu a Vlado Voštinár bol zmätený: Pán Marek ich hláškami zničil!

Inkognito je medzi divákmi obľúbené z viacerých dôvodov. Ale určite nám dáte za pravdu, ak povieme, že jedným z hlavných sú spontánne situácie, ktoré v štúdiu vznikajú. Jedna taká nastala aj v najnovšej časti, keď sa pán Marek zmenil z hosťa na hotového zabávača. Z jeho hlášok hádači plakali od smiechu!

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre hostí sadol aj energický dôchodca Marek, ktorý hádačom povedal indíciu: Zem, voda, vzduch. Tá im mala naznačiť, že pracoval ako inšpektor životného prostredia. Hádanie jeho profesie sa však razom zmenilo na poriadnu zábavu. "Robíte merania znečistenia?" opýtala sa Zdena Studenková. "Áno, aj," odpovedal Vlado Voštinár. Pán Marek však nesúhlasne pokýval hlavou, čo si hádači okamžite všimli. "Ale pán Marek hovorí niečo iné," podotkol Čeky. "Alebo aj nie," doplnil so smiechom Vlado. "Toto je skvelá súťaž. Tu si svoju pravdu nájde každý," zhodnotil Mišo Hudák.

Zdena sa však nenechala rozhodiť a pýtala sa ďalej. "Ste človek, ktorý si hovorí enviromentalista?" opýtala sa. "No nemôže si nehovoriť...čo?" povedal moderátor a hneď sa obrátil na Mareka, aby mu jeho odpoveď potvrdil. "Nie, nehovorí si," skonštatoval sucho. "Alebo teda nie, niekedy...ako kedy," dodal Vlado.

​Postupne hádači zistili, že práca pána Mareka súvisí s ekológiou a životným prostredím. Avšak nevedeli uhádnuť, čo presne robí a poriadne sa trápili. Keď prišiel rad znovu na Zdenu Studenkovú, Marek navrhol, aby im povedali druhú indíciu. "Toto je špeciálne pre pani Zdenku. Mám aj tretiu, chlapci, pre vás. Takže druhá...lebo nemôžem nechať pani Zdenku toľko sa trápiť. Nemali ma radi," povedal Marek a opäč všetkých rozosmial. "Tak ale...na to sa dá zvyknúť. Ale poďme k zamestnaniu," zhodnotil Šoko. Napokon Čeky nadhodil, že by mohol pracovať ako inšpektor a od tohto bodu to už malo rýchly spád. Aj v tejto situácii sa teda opäť ukázalo, že cesta je dôležitejšia ako cieľ.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!​

Tagy: Inkognito