Hádači nebudú veriť vlastným ušiam: Aha, ako dlho sa pán Juraj chcel dostať do Inkognita!

Tomu sa povie trpezlivosť! V dnešnom Inkognite sa hádačom i divákom predstaví pán Juraj, ktorý je veľkým fanúšikom tejto relácie. Dokazuje to aj fakt, že na pozvanie do štúdia čakal naozaj dlho!

Jedným z hostí v dnešnom Inkognite bude aj sympaticky pôsobiaci pán Juraj. Už na prvý pohľad bude vidieť, že sa na účasť v obľúbenej relácii poriadne tešil, čo potvrdí aj úvodný rozhovor. "Koľko trvalo, kým ste sa dostali sem k nám do štúdia?" opýta sa moderátor Vlado Voštinár. "Tri roky..." povie hosť a všetkých tým odrovná. "Odkiaľ vy idete, preboha?" zažartuje Mišo Hudák. "Síce zo Slovenska, ale krížom-krážom," doplní Zdena Studenková. "Tak preto vy ste trošku aj na svadbu oblečený, aj bunda, všetko..." skonštatuje Zuzka Šebová.

Vlado Voštinár však vysvetlí, ako sa veci majú. "Tri roky je dobrá čakacia doba. Mnohí čakajú...ani sa nedočkali ešte. Ale nikdy to nevzdávajte, ono to raz príde. Inkognito sa dnešnou časťou nekončí, ba práve naopak," poznamená. "Juraj ide zo Silvestra, ale pod tým má plavky, keby sa zdržal až do leta náhodou. Aby bol nachystaný," povie Mišo. "Prišiel s lyžiarskymi topánkami...," doplní Vlado. "Možno mu povedali, že my vás tam radi privítame. Tento rok sa vám ozveme, tak Juraj sa prichystal na všetky ročné obdobia," zaklincuje Zuzka so smiechom.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito