Čeky je absolútny hudobný génius: Wau, pozrite, čo v Inkognite predviedol na bicích!

Marián Čekovský je nesmierne talentovaný hudobník a každé Inkognito spestruje nielen svojím humorom, ale aj svojou muzikálnosťou. Ukázalo sa to aj v pondelkovej časti, v ktorej si spontánne sadol za bicie a predviedol geniálne vystúpenie!

Čekyho poznáme z televíznych obrazoviek ako hádača z Inkognita, no v prvom rade je to famózny a nesmierne talentovaný muzikant. Svoje nadanie často predvádza aj v obľúbenej relácii a stalo sa tak aj v pondelkovej časti. Po vystúpení hostky, ktorá okrem iného pracuje aj ako bubeníčka, sa opýtal, či si to môže tiež vyskúšať.

Sympatická tmavovláska mu to samozrejme dovolila, a tak si Čeky spontánne sadol za jej bicie. "Každý si myslí, že na bubny sa musí hrať nahlas," povedal a ukázal, že hudba z tohto nástroja vôbec nemusí byť hlučná. K svojmu hudobnému prejavu pripojil aj improvizovaný text, do ktorého zapojil aj svojich kolegov z Inkognita. Po chvíli to ale rozbalil naplno a divákov tak totálne dostal do varu. Nadšene mu tlieskali a kričali na plné hrdlo. Nuž, takto to vyzerá, keď má niekto talent.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!