Michael Szatmary sa ako nový hádač poriadne blysne: Takto si vystrelí zo svojich kolegov!

Hádačskú zostavu v dnešnom Inkognite doplní ďalšia nová tvár. K nováčikovi Tomášovi Hudákovi pribudne ďalší "sedmičkár", a to Michael Szatmary. A hneď v úvode si poriadne vystrelí zo svojich kolegov!

Zabávač Michael Szatmary je divákom JOJky veľmi dobre známy z obľúbenej relácie Sedem, v ktorej je jedným z glosátorov. Jeho komediálny talent sa rozhodli využiť aj tvorcovia Inkognita a v najnovšej časti zasadne do takzvaného panelu. "Miško, Michal, Michaelo. Máš na výber," povie mu v úvode Vlado Voštinár. "Michal, Michal, ďakujem ti, že si dobre..." odpovie mu Szatmary. "Spinkal. Lebo Miška už máme jedného, tak niečo si vyber," vyzve ho moderátor.

Skôr než však stihne zareagovať, chopí sa slova Mišo Hudák. "To je zaujímavé, že začalo to tým, že prišiel ďalší Hudák. A teraz prišiel ďalší Michal. Marián?" povie Mišo a obráti sa na Čekyho. "Ja som tu taký opustený...ja len s Vladom nejak držím," zhodnotí. "Ale vyzeráte, ako keby ste práve šli z obradu," vystrelí si z nich Szatmary. Bude tým narážať na to, že obaja budú oblečení v čierno-bielej kombinácii. "Áno, ale nevieme sa rozhodnúť, kto je nevesta," pohotovo odpovie Hudák. "Ale máme na to ešte celý život," doplní Čeky. "Po sedemdesiatke už nevieš veľmi rozoznať, kto je nevesta. Ten, čo má tie menšie fúziky, ten bude asi manžel," zaklincuje stand-upista so smiechom.

INKO - hádači Zdroj: TV JOJ



Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito