Vlado Voštinár si v Inkognite vyskúšal výrobok od hostky: Aha, čo začali robiť hádači!

V obľúbenom Inkognite často nastávajú vtipné situácie, a to najmä vtedy, keď moderátor či hostia spontánne zareagujú alebo niečo urobia. Stalo sa to aj v pondelkovej časti, keď si Vlado Voštinár otestoval výrobok od hostky.

V pondelkovom Inkognite sa predstavila sympatická Ľubka, ktorá pracuje ako výrobkyňa luxusných a exkluzívnych vencov na rôzne príležitosti. Hádači mali prísť na jej povolanie na základe indície "na hlavu, na krk, na dvere". Vence, ktoré táto blondínka vyrába, sú špecifické najmä jedinečným dizajnom a veľkosťou. Štandardne dosahujú okolo 75-80 centimetrov. Tejto práci sa venuje už 11 rokov a väčšina jej tvorby putuje do zahraničia.

INKO - veniec Zdroj: TV JOJ

​Po tom, čo hádači uhádli jej povolanie, ako obvykle nasledoval rozhovor. A ten bol v mnohých momentoch veľmi zábavný. "Tie prvé venčeky vyzerali ako?" opýtal sa Vlado. "No hrozne..." zhodnotila Ľubka kriticky a všetkých tým rozosmiala. "Čo vás nakoplo, že ste v tom pokračovali? Keď sa vám to nepáčilo? Či to s odstupom času sa vám nepáči?" zisťoval moderátor. "Tak s odstupom času...ja neviem, keď si, napríklad pozriete svoje fotky spred desiatich rokov..." vysvetľovala. "Ja som bol pekný už od perinky," zaklincoval Vlado. Najväčšia šou však v štúdiu nastala vo chvíli, keď si veľký ružový veniec na dvere položil na hlavu a pekne zapózoval. Keďže z diaľky pripomínal sombrero, Mišo Hudák, Čeky a Zuzka začali spontánne spievať známu skladbu La Cucaracha. Popri tom si sediac za stolíkmi aj zatancovali a napodobňovali hru na gitaru. Nuž, v Inkognite je skrátka stále sranda, čo poviete?

INKO - Vlado veniec Zdroj: TV JOJ

​Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito