Jedinečná chvíľa v Inkognite: Partneri Šoko a Jana Labajová v jednom štúdiu: Takto ju uhádol!

V pondelkovom Inkognite nastala jedinečná a neopakovateľná chvíľa. Do kresla pre tajného hosťa si totiž sadla sympatická a úspešná herečka Jana Labajová. Tá tvorí pár s moderátorom a zabávačom Jurajom Šokom Tabačkom, ktorý práve vtedy sedel v paneli ako hádač. Hádanie tajného hosťa tak malo naozaj špecifickú príchuť!

Herečku Janu Labajovú môžu diváci JOJky poznať hneď z viacerých seriálov, no už viac než rok hviezdi v obľúbenom seriáli Hranica. Bolo tak otázkou času, kedy príde do Inkognita ako tajný hosť. Nuž, a stalo sa to práve v deň, keď v paneli medzi hádačmi sedel Juraj Šoko Tabaček, s ktorým tvoria pár.

INKO - Jana Labajova Zdroj: TV JOJ

​Keď hádači prišli na to, že v kresle pre tajného hosťa sedí slovenská herečka účinkujúca v seriáli Hranica, vyzeralo to tak, že sú len krôčik od uhádnutia. No malo to háčik. "Niečo sme spolu robili? Pracovali sme spolu?" opýtal sa Čeky a ani nevedel, akú slovnú prekáračku odštartoval. "Takto ti poviem...ani to ste nerobili spolu," odpovedal mu Vlado Voštinárom so smiechom. Následne sa Šoko opýtal, či má na dotyčnú hostku telefónne číslo. Keď mu moderátor prisvedčil, napätie začalo stúpať. "Počuj...a či to nie je tvoja frajerka náhodou," okamžite zareagoval Mišo Hudák. "A v tom prípade si nevyniesol smeti ráno," doplnil Čeky. "Počkaj, ty sa opýtaj, či ste už spolu niečo robili," zaklincoval Mišo a všetkých rozosmial.

INKO - Jana Labajova a Soko Zdroj: TV JOJ

​Po niekoľkých ďalších otázkach už bolo každému jasné, že tajným hosťom je herečka Jana Labajová. Už na prvý pohľad bolo zrejmé, že Šoka to nesmierne potešilo, pretože sa celý rozžiaril. "Dobrý večer, dámy a páni, chcel by som privítať..." začal. Do toho mu však skočili jeho kolegovia. "Však pokľakni," zavtipkoval Mišo. "Vytiahni ten prsteň," zakričal Čeky. Pozrite si tento moment vo videu HORE!


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!