Jozef Vajda v Inkognite úplne exceloval: Povolanie hosťa uhádol po dvoch otázkach!

K povolaniam našich hostí sa indície vytvárajú tak, aby to naši hádači nemali pri tipovaní úplne ťažké, ale zase ani príliš jednoduché. Napriek tomu sa niekedy zvyknú pri hádaní poriadne potrápiť. Neplatilo to však v prípade Martina, ktorého povolanie uhádol Jozef Vajda takmer na šupu!

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre hostí sadol sympatický Martin, ktorý pracuje ako čalúnnik. Túto profesiu mali naši hádači uhádnuť na základe indície "staré ako nové". A hoci ich to mohlo naviesť na rôzne povolania, Jozef Vajda absolútne exceloval. "Chcem sa spýtať, či Martin repasuje niečo, čo my potrebujeme si dať opraviť? Sú to nejaké veci, ktoré máme vo svojom obydlí? Môže to byť, dajme tomu, nábytok? Môže to byť čalúnnik?" opýtal sa Vlada Voštinára. "Môže byť. Takže podľa teba je to?" odvetil mu. "Tak podľa mňa je to čalúnnik," povedal Jožko.

INKO - calunnik Zdroj: TV JOJ

​Jeho tip bol samozrejme správny a za úspešné uhádnutie si v štúdiu vyslúžil obrovský potlesk. "Joži! Nevyšiel si z cviku," zhodnotila Zuzka Šebová, ktorá tým narážala na fakt, že Vajda sa v Inkognite objavil opäť po dlhšom čase. Ako býva dobrým zvykom, po uhádnutí nasledoval rozhovor Vlada Voštinára s hosťom. Ten prezradil, že vo svojej dielni repasoval hotové poklady. Najvzácnejší kúsok, ktorý opravoval, podľa jeho slov pochádzal z roku 1900 a šlo o starožitné hojdacie kreslo.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito