Vlado Voštinár je naozaj majster v moderovaní: Aha, čo urobí v najnovšom Inkognite!

Obľúbené Inkognito by nebolo tým, čím je, bez našich hádačov a bez moderátora Vlada Voštinára. Ten vďaka svojim geniálnym schopnostiam dokáže zvládnuť každú situáciu. A inak to nebude ani v dnešnej časti!

Inkognito je neodmysliteľnou súčasťou vysielania Televízie JOJ už naozaj dlhé roky. Na obrazovkách sa objavilo po prvý raz v roku 2003 a vysielalo sa až do roku 2007. Po niekoľkoročnej pauze sa potom v roku 2015 znovu vrátilo na JOJku a odvtedy naň diváci nedajú dopustiť. Veľkú zásluhu na tom nesie moderátor Vlado Voštinár, ktorý je tvárou tohto projektu od samého začiatku.

Jeho geniálne moderátorské schopnosti v najnovšej časti vyzdvihnú aj jeho kolegovia z panelu. "Z čisto študijných dôvodov si naozaj napozerávam tie tvoje úvody a robíš to fantasticky, fakt. Je možné, že sa to objaví aj v inej relácii," povie so smiechom Šoko. "Vlado je zaujímavý tým, aký je akrobatický v tom uvádzaní. Že niečo povie, zrazu si povieš, kam to ide. Potom to ide doprava, potom doľava, hore, strmhlav dole...," opíše Vladove moderovanie Čeky. "Mnohokrát sa zamyslíme, ako z toho vykorčuľuje. Keď, napríklad, použiješ nejaký iný pád, ale ty normálne na ručnej to otočíš," zhodnotí Mišo Hudák.

INKO - Vlado Vostinar Zdroj: TV JOJ

​Práve v tejto chvíli nastane netradičná, vtipná a veľmi zaujímavá situácia. Vlado sa totiž rozhodne, že povestný úvod relácie urobí ešte raz a opäť inak. Odíde zo scény a po pár sekundách sa vráti, ako keby pred chvíľou vôbec nesedel v moderátorskom kresle. Urobí naozaj fantastický úvod a kolegovia ho budú sledovať so zatajeným dychom. "Vladuško, s týmto by si mohol ísť do Česko Slovensko má talent," skonštatuje Zuzka Šebová. "Tak už vlastne môžem hádať profesiu? Principál," zaklincuje Mišo Hudák. Nuž, Vlado Voštinár je naozaj majstrom moderovania.


Sledujte obľúbené premiérové Inkognito v novom vysielacom čase vo štvrtok o 20:35 na JOJke!