Čeky svojím vtipom absolútne odvalil kolegov: Do štúdia sa mu až prihovoril režisér!

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A presne to na tomto programe všetci milujeme!

Na Inkognite je okrem iného úžasné to, že humor v ňom vzniká veľmi spontánne. Hádači ani moderátor nemajú pevne určený scenár a tak počas nakrúcania celej epizódy improvizujú. Výsledkom tejto slovnej prestrelky sú vtipné situácie, ktoré skrátka nedokážete naplánovať. Nuž, a výnimkou nebola ani jedna zo starších častí. "Inak, väčšina ľudí je pochovaných v obleku, takže, hovorí sa, že keď príde zombie apokalypsa, bude to celkom formálna záležitosť," povedal popri hádaní Marcel Forgáč.

Okamžite na to zareagoval Čeky, ktorý prišiel s takým vtipom, že jeho kolegov absolútne odvalilo. "A si počul, že keď si grgneš aj pukneš naraz, tvoje telo urobí skrínšot?" opýtal sa. Hádači, moderátor i publikum sa hneď začali tak smiať, až to vyzeralo, že to nikdy neskončí. "To je stará povesť," zhodnotil Čeky. "Dobré...," prihovoril sa do štúdia režisér. "To mi hovorila mama, že to je stará báj," zaklincoval muzikant.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito