Hádači i publikum plakali od smiechu: Čo najhoršie sa môžete opýtať muža na záchode?

Obľúbené Inkognito je nekonečnou studnicou zábavy, ktorá nám týždeň čo týždeň spríjemňuje pondelkové večery. Je vždy plné zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A presne to na tomto programe všetci milujeme!

Na Inkognite je okrem iného úžasné to, že humor v ňom vzniká veľmi spontánne. Hádači ani moderátor nemajú pevne určený scenár a tak počas nakrúcania celej epizódy improvizujú. Výsledkom tejto slovnej prestrelky sú vtipné situácie, ktoré skrátka nedokážete naplánovať. Stalo sa to aj v minulej časti, keď si do kresla pre hostí sadol Rasťo a hádači mali tipovať, čo robí. "Ja neviem, či môžem hádať. My sa poznáme s Rasťom...sme boli spolu na wécku. Sme sa tam stretli," začal Mišo Hudák. "Minule som robil jeden event na Táloch a na wecku mi chlap hovorí, že: Fotku?" odpovedal Marcel Forgáč.

Mišo pohotovo zareagoval a dal mu tip, čo treba v takej situácii urobiť. "Tam je dôležité sa otočiť v tej chvíli, že: Jasné!" povedal. "Ja som ostal v rozpakoch...nevedel som, čoho fotku chce," vysvetlil Forgáč. Absolútne to však zaklincoval Šoko. "Možno nemal predné zuby a ponúkal ti len vypiť," skonštatoval a okamžite rozosmial nielen svojich kolegov ale aj celé publikum. "Horšie by bolo, keby sa opýtal: Podržím vám?" dodal Vlado Voštinár. "Tam už ide odpoveď: Samozrejme, nech sa páči," doplnil Čeky. "Ako hovorí Marián - to si rozhodne nechám ujsť," uzavrel Marcel.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito