Hádači vtipkovali o tom, ako sa pôvodne mali volať: Táto poznámka “zaťala do živého”!

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si uťahujú z rôznych životných situácií. A ako sa hovorí - najviac sa smejeme na tom, čo má niečo spoločné s realitou.

Verní diváci Inkognita si určite pamätajú dlhotrvajúce doťahovanie sa medzi hádačmi a moderátorom Vladom Voštinárom, ktorého prezývajú Valér. Toto meno spomínajú tak často, že si až mnohí ľudia začali myslieť, že sa tak skutočne volá. "Viete, v čom spočíva sila Inkognita? Že ľudia na to reagujú. Ja neviem, či už som to hovoril...," povie Vlado v dnešnej časti, keď bude chcieť povedať jednu vtipnú príhodu, ktorá sa k jeho prezývke viaže. "Hovoril. Ale povedz to...povedz to aj pánovi Alzheimerovi. Povedz mu to," odpovie mu Mišo Hudák so smiechom. "To bolo tak silné pre mňa, že aj keď som si ráno už zobral tabletku, musím vám to povedať ešte raz," dodá Vlado a rozpovie svoju historku. "Pani mi normálne povedala: Pán Vladko, ja viem, že sa nevoláte Vlado. Vy ste predsa Valér," vysvetlí a všetkých rozosmeje.

Následne sa hádači začnú spontánne rozprávať o tom, kto sa ako mal pôvodne volať. Mišo Hudák povie, že sa mal volať Oxana, pretože si jeho rodičia mysleli, že sa im narodí dcéra. Na to okamžite zareagoval Fero Joke. "Ja mám ten istý problém. Ja som mal byť Evička. Do poslednej chvíle si mysleli, že budú mať tri sestry. Ale tak...veď aj trošku majú pravdu. Ja som si dal, že Maja. Ale v tejto dobe by som sa asi nechcel volať Róbert. To je také horšie meno. Prepáčte. Pozdravujem všetkých Róbertov. Len nie toho jedného," zatne do živého Fero a spustí v štúdiu hurónsky smiech. "Ja mám taký návrh, že by sme sa aj mohli pomaly dopracovať k hosťovi. Pretože prvý hosť nás už tam čaká koľko?" preruší Vlado. "Ty...keď to bude Róbert, odpadnem," zaklincuje Hudák. "Dúfam, že to nebude tajný hosť," dodá so smiechom Fero.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito