Hádači počuli TÚTO vtipnú indíciu a neudržali sa na uzde: Napadne vám presne to isté!

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A to nebude chýbať ani v dnešnej časti!

Na Inkognite je okrem iného úžasné to, že humor v ňom vzniká veľmi spontánne. Hádači ani moderátor nemajú pevne určený scenár a tak počas nakrúcania celej epizódy improvizujú. Výsledkom sú potom vtipné situácie, ktoré jednoducho nenaplánujete. Stane sa to aj v dnešnej časti, keď druhá hostka prezradí svoju indíciu. "Je to zelené a je toho málo," povie tmavovláska a okamžite tým spustí lavínu vtipov a slovných prekáračiek.

Len čo to dopovie, Čeky sa postaví, pretože bude mať oblečené zelené sako. "Všade ťa je málo," podpichne ho Fero Joke. "Mysleli to sako, lebo je iba jedno," skonštatuje Čeky. "Absint," vyhŕkne Mišo Hudák. "Nikdy viac..." chytí sa za hlavu Fero a pričom bude vidieť, že na tento nápoj asi nemá tie najlepšie spomienky. "Stačí toho málo," doplní Čeky. "Je to rastlina, to zelené? Je táto rastlina veľmi vzácna a dôležitá?" začne sa Fero pýtať. "Fajčí sa to?" skočí mu do reči Marcel a rozosmeje nielen kolegov, ale aj obecenstvo. "Nie, prestaň! To je prvé, čo ma napadlo!" zasmeje sa Fero. Pri niektorých indíciách sa skrátka nedá udržať na uzde, čo poviete?


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito